maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları ve Oyakkent Başakşehir Vaillant’ı tercih etti

Avrupa Konutları ve Oyakkent Başakşehir Vaillant’ı tercih etti

Avrupa Konutları ve Oyakkent gibi seçkin yaşam alanlarında Vaillant ürünleri tercih ediliyor


 


Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel'de, Mayıs ayında yapılan “Uluslararası Kalite Zirvesi'ndeki törende konut kategorisinde “AB Kalite Ödülü” almaya hak kazanan Avrupa Konutları'nın Atakent 2 Projesi'nde Vaillant kombiler kullanıldı.
 
Projede, 1083 adet yeni jenerasyon Vaillant Turbo TEC Plus kombi kullandıklarını belirten Makine Mühendisi Mehmet Sizer; “Vaillant kombilerin teknik özellikleri ve Vaillant'ın satış sonrası servis hizmetleri bu markaya yönelmemizi sağladı. Avrupa Kalite Ödülü sahibi olan bu projelerde kalitesiyle rakiplerinden ayrışan ürünleri seçmemiz gerekiyordu biz de bu yüzden Vaillant'ı tercih ettik” dedi.
 
Proje Satın Alma Müdürü Hakan Oğuz ise; Vaillant kombilerin teknik özellikleri sayesinde yüksek tasarruf, montaj ve servis kolaylığı sağladığını ifade etti. Ayrıca yaptıkları araştırmalar sonucunda satış sonrası hizmet standardının rakiplerinden çok üst düzeyde olduğunu gözlemlediklerini belirterek Vaillant'ın tercih edilmesinin pek çok nedeni bulunduğunu sözlerine ekledi.
 
Yeni jenerasyon Vaillant turboTEC Plus kombiler tasarruf özellikleri, şık görünümü ve kullanıcısına sağladığı avantajlarla ön plana çıkıyor.
 
Bu kombilerin temel özellikleri:
En 13203'e göre *** (üç yıldız) sıcak su konforu
%35 - %100 kademesiz modülasyon ile yüksek verim ve tasarruf
Otomatik devirli pompa sayesinde daha verimli ısınma ve sessiz çalışma
Akıllı eBus sistemi ile çift taraflı data alışverişi sayesinde arızasız ve emniyetli çalışma
Kayar askı sistemi sayesinde montaj kolaylığı
Elektronik su basıncı sayesinde sistem basınçlarının sürekli kontrol edilmesiyle arızasız çalışma ve yüksek emniyet
Gaz basınç değişimlerinden etkilenmez
Kireç kapanı filtresi sayesinde eşanjör koruma özelliği
Özel dizayn aquasensör ve ilave çıkış sensörü sayesinde hızlı ve sabit sıcaklıkta su
Özel dizayn hidroblok (flanşlı geçme sistemi) ile hızlı servis
Step motorlu gaz grubu ile düşük gaz basıncında bile maksimum güç ile çalışabilme (13 mbar şebeke gaz basıncı)
DIA sistem ile kalorifer gidiş suyu sıcaklığını sınırlandırma imkanı (Limit termostatsız bağlantı)
vrnetDIALOG ile on-line servis imkanı

Oyakkent Başakşehir'in de tercihi Vaillant oldu
Vaillant, 1614 adet turbo TEC Pro kombiyle, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından, Başakşehir'de 12.000 konut olarak planlan Oyakkent Projesi'nin tercih edilen tek kombi markası oldu.
 
Oyakkent Projesi Mekanik Tesisat Grup Şefi Hikmet Ünlü; Vaillant'ın, tüketicilerine sunduğu yüksek kalite standardı, sistem çözümü ve 7 gün 24 saat kesintisiz servis hizmetleriyle yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığını ve bu üstün özellikleriyle rakiplerinden ayrıştığını, bu nedenle de Oyakkent projesinde Vaillant'ı tercih ettiklerini belirtti.
Vaillant turboTEC Pro kombiler benzersiz özellikleriyle diğerlerinden çok farklı… Yeni jenerasyon Vaillant kombi cihazları tasarruf özellikleri, şık görünümü ve kullanıcısına sağladığı avantajlarla ön plana çıkıyor.
 
Hermetik ve bacalı modellerde, 17.000, 20.000, 24.000 ve 31.000 kcal/h kapasitelerde üretilen kombilerin ön panelinde yer alan dijital ekran sayesinde, sıcaklık ve basınç değerleri takip edilebiliyor. Üç parçalı gövde kapağı montaj ve bakım kolaylığı sağlıyor. Bu kombiler, yüzde 35 / yüzde 100 arasında kademesiz modülasyon ve otomatik devir ayarlı pompa kumandasıyla yüksek verim, sessiz çalışma ve tasarruflu kullanım imkanı sunuyor.
 
Vaillant, yüksek emniyet ve sorunsuz kullanım için, yeni jenerasyon kombilerde elektronik su basınç sensoru, akıllı eBUS sistemi, Atmoguard sensor (bacalı modellerde) ve kireç kapanı filtresi, düşük gaz basınçlarında bile (13 mbar şebeke gaz basıncı) maksimum güç ile çalışabilmeyi sağlayan step motorlu gaz grubunu kullanıyor. Özel dizayn Aquasensör sistemi sayesinde hızlı ve sabit sıcaklıkta su sağlanabiliyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz