maritbet girişmaritbet
Alman Wolf’e “En Mükemmel Montaj Ödülü”

Alman Wolf’e “En Mükemmel Montaj Ödülü”

Alarko Carrier’ın, ürünlerini Türkiye pazarına sunduğu Almanya'nın önde gelen ısıtma firmalarından Wolf,A.T. Kearney Danışmanlık tarafından düzenlenen “2011 Yılın Fabrikası”benchmark yarışmasında,“En Mükemmel Montaj Ödülü”nün sahibi oldu.

Alarko Carrier'ın, ürünlerini Türkiye pazarına sunduğu Almanya'nın önde gelen ısıtma firmalarından Wolf,A.T. Kearney Danışmanlık tarafından düzenlenen “2011 Yılın Fabrikası”benchmark yarışmasında,“En Mükemmel Montaj Ödülü”nün sahibi oldu.

Wolf,kalite, çeviklik ve müşteri memnuniyeti gibi kriterlerinönemli değerlendirme ölçülerindenolduğu yarışmadajüri üyeleri tarafından montaj süreçleri ve bu süreçlerin personel uygulamalarında sergilenen yüksek seviyedeki esnekliğinden dolayı da takdir edildi.

Yılın Fabrikası Yarışması,1992 yılından bu yana, Almanya'daki üretimde rekabet gücünü arttırmak ve sürdürülebilirliği sağlamak amacı ile düzenleniyor. Yarışma kapsamında,Mart 2012'de Dresden'de karar mercilerinin ve yöneticilerin birbirleri ile deneyim alışverişi yapma ve ödüllü şirketlere kendilerini tanıtım olanağı verilecek olan iki günlük bir kongre yapılacak.

Alarko Carrier -Wolf İşbirliği Hakkında

Isıtma-soğutma sektörünün öncü kuruluşu Alarko Carrier ve Almanya'nın ısıtma, havalandırma, yoğuşma teknolojisi, güneş enerjisi alanlarında önde gelen firmalarından Wolf, 2010 yılından beri işbirliği yapıyor. Wolf'ün 70-294 kW aralığında olupbirden çok kazanın senkronize çalıştığı kaskad sistemi ile 1.470 kW kapasiteye kadar çıkabilen duvar ve yer tipi yoğuşmalı kazanları Alarko Carrier uzmanlığında Türktüketicilere sunuluyor.

Yorum Yaz