maritbet girişmaritbet
Cem Kara Çatalca’da müteahhit, mimar ve mühendislere toplantı yaptı!

Cem Kara Çatalca’da müteahhit, mimar ve mühendislere toplantı yaptı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilçede faaliyetini sürdüren müteahhit, mimar ve mühendislere yönelik bir toplantı düzenledi. Çatalca Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantıda karşılıklı değerlendirmeler yapılarak istek, öneri ve şikayetler de masaya yatırıldı

Çatalca'nın mahalle ve köylerinde birçok toplantı düzenleyerek gelişmeleri halk ile paylaşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara geçtiğimiz gün ilçede faaliyette bulunan müteahhit, mimar ve mühendislerle de bir toplantıda buluştu. Çatalca imar planı notlarında değişen yönetmelikler hakkında bilgi paylaşımında bulunulduğu toplantıda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Çatalca'nın gelişmesine ve büyümesine ciddi katkılarda bulunduk. Çatalca imar planlarının çıkmasından sonra sizlerin de katkısı ile 3000 civarında konut üretildi. Sizlerden isteğimiz yapılan inşaatların bir an önce bitirilmesidir. Çünkü mahallede yaşayan insanlarımız çevrenin güzel olmasını istiyor. Biz de ancak inşaatlar sonrasında çevreye çeki düzen verebiliyoruz. Bu nedenle hassasiyet göstermenizi istiyorum” dedi. Çatalca'daki konut artışı ile beraber ilçenin köy ve mahalleleri arasında göçün yaşandığını da sözlerine ekleyen Başkan Cem Kara, “Yeni nesil daha iyi yaşamak adına şehre göç ediyor. 2007 sonrasında orman köylerinden Çatalca merkeze ciddi göç yaşanmaktadır. İlçemizin genel nüfusu değişmezken, ilçe merkezinin nüfusu artış göstermektedir.” dedi. Başkan Cem Kara toplantıda ayrıca Çatalca Belediyesi İmar Müdürlüğü'nün inşaat ruhsatlarının en hızlı şekilde verilmesi için hafta sonu demeden çalıştığını hatırlatarak, bu anlamda istek öneri ve şikayetlerin olup olmadığını da katılımcılara sordu. 

İlçeye ve ilçe halkına sunulan katkıdan dolayı müteahhit, mimar ve mühendislere teşekkür eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Yönetmelikler çerçevesinde yasaların dışına çıkmadan Çatalca Belediyesi olarak inisiyatifimizi kullanıyoruz. Elimizden gelen özeni göstermeye çalışarak en doğru olan neyse onu uyguluyoruz.” dedi. Çatalca imar planı notlarında değişen yönetmeliğin okunmasının ardından ise plan notları toplantıda tartışmaya açılarak katılımcılarla karşılıklı değerlendirmede bulunuldu. Başkan Cem Kara daha sonra gelen soruları yanıtlayarak, akıllarda kalan soru işaretlerine açıklık getirdi. Toplantının sonunda ise katılımcılar Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından yapılan bilgilendirme toplantısından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Cem Kara'ya hassasiyetinden dolayı teşekkür ettiler. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trakya'daki arsalara ilgi katlandı, uzmanlar yatırımcıları uyardı!
  • 15.03.2023 12:23

Trakya'daki arsalara ilgi katlandı, uzmanlar yatırımcıları uyardı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzd ...

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Çatalca bağlantısı havadan görüntülendi
  • 16.12.2019 13:34

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Çatalca bağlantısı havadan görüntülendi

İstanbul’u çevre illerle bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu’nun Çatalca bağlantısı d ...

Çatalca'daki arazide 22 yıllık yanlışlık düzeltildi
  • 10.01.2018 14:00

Çatalca'daki arazide 22 yıllık yanlışlık düzeltildi

Çatalca'nın İnceğiz Mahallesi’nde yaşayan Fedai Işık’a ait 30 dönümlük tarla 22 ...

Çatalca'ya metro, 9 mahalleye doğalgaz geliyor
  • 23.03.2017 08:47

Çatalca'ya metro, 9 mahalleye doğalgaz geliyor

Çatalca'nın 9 mahallesi için doğalgaz çalışmaları devam ederken, tren yolundan i ...

İstanbul'a 2017'de dev metro projesi
  • 21.12.2016 20:32

İstanbul'a 2017'de dev metro projesi

Çatalca - Küçükçekmece arasında yapılması planlanan raylı sistem projesi için ih ...

Çatalca’da 14 dönüm tarım arazisi müşteri bekliyor
  • 14.12.2014 14:15

Çatalca’da 14 dönüm tarım arazisi müşteri bekliyor

Çatalca Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Muratbey Mahallesi’nde bir tarım ar ...