maritbet girişmaritbet
Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi’ne iş yeri yapılacak!

Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi’ne iş yeri yapılacak!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi’ne iş yeri yapım ihalesi yapacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığı sorumluluğu altında yapılacak olan Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi 100 işyeri yapım işi için 10 Ağustos 2017 günü saat 10.00'da  ihale düzenlenecek.

Hakkari Yüksekova'da yapılacak olan 100 iş yerinin yapımına sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin süresi 31 Ekim 2019 tarihine kadar tamamlanacak. 

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi 100 iş yeri yapım işinin geçici teminatı 1 milyon 150 bin 100 lira iken keşif bedeli ise 16 milyon 430 bin lira olacak. 

İhale Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154   1. Kat 159 nolu Toplantı Salonu Söğütözü-Ankara adresinde gerçekleştirilecek. 

100 iş yeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek. 

Ayrıntılar için tıklayınız!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi’ne iş yeri yapılacak!
  • 28.07.2017 11:39

Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi’ne iş yeri yapılacak!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yük ...