maritbet girişmaritbet
Yeşilköy’de TCDD'den kiralık bina!

Yeşilköy’de TCDD'den kiralık bina!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, İstanbul Bakırköy’deki Yeşilköy istasyon sahasında bulunan hangar binasını kiraya vereceğini açıkladı.

Değerli bölgelerde yatırımları bulunan TCDD, İstanbul'un en merkezi noktalarından olan ve Atatürk Havalimanı'na, Florya Sahili'ne, İBB Florya Sosyal Tesisleri'ne, Sinan Erdem Spor Salonu'na, üniversitelere ve eğlence yerleri gibi merkezi yerlere komşu bulunan binayı kiraya çıkardı. 

Hangar binası 474 metrekare ve açık alanı 307 metrekare olmak üzere toplam 781 metrekare büyüklüğünde bulunan taşınmaz, lokanta, kafeterya, restoran olarak kullanılmak üzere aylık 10 bin lira tahmini bedel ile kiracı bulacak. Söz konusu taşınmaz kapalı zarf ile teklif alma yöntemi ile kiralanacak. 

Yeşilköy istasyon civarı mevkiinde bulunan Yeşilköy istasyon binaları ve lojmanları sahasındaki gayrimenkuller için 30 Mart 2015 günü saat 13.30'da 1. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonunca ihale düzenlenecek. 

Söz konusu ihale kapsamında TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı tarafından Yeşilköy İstasyon sahasında bulunan ve 10 yıllığına kiralaya verilecek hangarın geçici teminat bedeli 30 bin lira olacak. 

Ayrıntılar için tıklayın!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeşilköy’de TCDD'den kiralık bina!
  • 19.03.2015 11:09

Yeşilköy’de TCDD'den kiralık bina!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, İstanbul Bakırköy’deki Yeşilköy istasyon sahasın ...