maritbet girişmaritbet
Yapı Kredi, Topkapı’da 18 milyona arsa atıyor!

Yapı Kredi, Topkapı’da 18 milyona arsa atıyor!

E-5 Karayolu'na 340 metre uzaklıkta bulunan arsa için en düşük teklif 18 milyon liradan alınacak.

Yapı Kredi Bankası, İstanbul Topkapı'daki arsasını satışa açtı. Daha önce üzerinde bir şubesi bulunan banka, taşınmaz için tahmini bedeli 18 milyon lira olarak belirledi. E-5 Karayolu'na 340 metre, Davutpaşa Caddesi'ne ise 66 metre uzaklıkta bulunan taşınmaz mevcut konumuyla dikkat çekiyor.

Ticaret hayatının kalbinde

İstanbul'da ticaretin merkezinde yer alan arsa, 2 bin 270 metrekare büyüklüğe sahip. Net kullanım alanı 2 bin 110 metrekare olan imarlı arsa üzerindeki tek katlı yapı ise 600 metrekare büyüklüğe sahip.

Toplu taşımanın yanı başında

Metrobüs, tramvay, metro gibi toplu ulaşım araçlarının yanı başında bulunan arsa, Topkapı'daki Kültür Parkı'na da yürüme mesafesinde konumlanmakta. Zeytinburnu'na bağlı Merkezefendi Mahallesi sınırlarında kalan arsanın yeni sahibi kim olacak merak konusu. Arsa için Yapı Kredi'nin web sitesinden teklif vermek mümkün.

Dönüşüm sürüyor

Kentsel dönüşümün ön planda olduğu Topkapı'da satışa açılan arsa, yatırımcıların kıskacına girebilir. Son dönemde bölgedeki sanayi yapıları konut ve ofis olarak dönüşmeye başladı. Önümüzdeki dönemde, Topkapı'daki dönüşüm projeleri devam edecek. Son olarak Ambarlar Nakliyeciler Sitesi üzerinde de dev bir proje yapılacağı açıklanmıştı.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yapı Kredi, Topkapı’da 18 milyona arsa atıyor!
  • 27.01.2016 17:27

Yapı Kredi, Topkapı’da 18 milyona arsa atıyor!

E-5 Karayolu'na 340 metre uzaklıkta bulunan arsa için en düşük teklif 18 milyon ...