maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Kuzey Ankara Kent Girişi konut ihalesi

TOKİ’den Kuzey Ankara Kent Girişi konut ihalesi

TOKİ, Kuzey Ankara Kent Girişi 18. bölgede 124 adet konut, 1 adet cami ile altyapı ve çevre Düzenlemesi inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı

         
TOKİ, Kuzey Ankara Kent Girişi 18. bölgede 124 adet konut, 1 adet cami ile altyapı ve çevre Düzenlemesi inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı.
         Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 7 Haziran 2010 tarihinde saat 15.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü"  ile yapılacak.
         Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.
         Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
         Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
         İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.
         Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemiyle 124 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

KÜTAHYA MERKEZ İNKÖY MAHALLESİ KONUTLARI İHALESİ SONUÇLANDI
         Bu arada TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Kütahya Merkez İnköy Mahallesinde 576 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları için açılan ihaleyi kazanan firma belli oldu.
         Tünel kalıp sistemiyle 576 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet sosyal tesis, 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi için açılan ihaleyi toplam 19 milyon 80 bin lira bedelle "Evyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı.
         İşin başlangıç tarihi 8 Nisan 2010, bitiş tarihi ise 7 Nisan 2010 olarak belirlendi.
         Toplam 8 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 6 adedinin geçerli sayıldığı ihale, 17 Şubat 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz