maritbet girişmaritbet
TOKİ’den, Kayabaşı’nda hafriyat ihalesi

TOKİ’den, Kayabaşı’nda hafriyat ihalesi

TOKİ, İstanbul’un Başakşehir İlçesi, Kayabaşı toplu konut alanında bulunan 522 ada 1 parselin hafriyat döküm alanı olarak kullandırılması işini ihaleye çıkardı

 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul'un Başakşehir İlçesi, Kayabaşı toplu konut alanında bulunan 522 ada 1 parselin hafriyat döküm alanı olarak kullandırılması işini ihaleye çıkardı.     

Uluslararası olmayan ihaleye, ihale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimler katılabilecek. İhale, "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. İstekliler, ihale evraklarını TOKİ'den bedeli mukabili satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 18 Haziran 2010 tarihinde saat 10.30'a kadar Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığına verilecek. Buna göre teklifler aynı gün aynı yerde İhale Komisyonu tarafından açılacak.
 
Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler, 24 Haziran 2010 tarihinde saat 10.30'da yapılacak ikinci oturuma davet edilecek. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle ihale bedeline esas vermiş olduğu götürü bedel üzerinden sözleşme düzenlenecek.
Söz konusu ihalede işin geçici teminat tutarı, isteklinin idareye teklif ettiği bedelin yüzde 3'ü olarak belirlendi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz