maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Karaman ve Burdur'a konut geliyor

TOKİ’den Karaman ve Burdur'a konut geliyor

TOKİ, Karaman ve Adapazarı’na konut, Burdur’da camiyi tamamlatma ve Van Erciş’e 150 yataklı hastane yaptırmak üzere kolları sıvadı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karaman Yeşildere'ye tarımköy konutu, Adapazarı'na konut, Burdur'da cami tamamlama, Van Erciş'e ise 150 yatakları hastane inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı.

TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan Adana İmamoğlu Saygeçit ve Seyhan Kurtuluş, Yüreğir Ballıca, Cumhuriyet ve Karşıyaka'da lise inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi ise iptal edildi.
 
Karaman Yeşildere'ye 137 adet tarımköy, 1'er adet 8 derslikli ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi, Karaman Merkez'e 1'er adet cami tamamlama, Burdur'a 1 adet cami tamamlama ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.
 
Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak 137 adet tarımköy konutu, ilköğretim okulu, cami, 2 adet cami tamamlama, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 14 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.
 
VAN ERCİŞ'E 150 YATAKLI DEVLET HASTANESİ
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'e ise 150 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak. Yer tesliminden itibaren bin 80 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 14 Haziran 2010 tarihinde saat 15.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek. Söz konusu ihale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 150 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.
 
ADAPAZARI'NA 384 ADET KONUT YAPTIRILACAK
TOKİ Sakarya Adapazarı'nda tünel kalıp sistemi ile 384 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 2 adet sosyal Tesis, 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak. "Açık ihale usulü" ile 24 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de yapılacak olan ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi. 
 
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.
 
İHALE KOŞULLARI
Karaman Yeşildere'ye tarımköy konutu, Adapazarı'na konut, Van Erciş'e ise 150 yatakları hastane inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ’den Karaman ve Burdur'a konut geliyor
  • 21.05.2010 22:54

TOKİ’den Karaman ve Burdur'a konut geliyor

TOKİ, Karaman ve Adapazarı’na konut, Burdur’da camiyi tamamlatma ve Van Erciş’e ...