maritbet girişmaritbet
TOKİ'den ihaleler

TOKİ'den ihaleler

TOKİ , Ağrı’ya lojman, Bitlis Tatvan’a 400 yataklı devlet hastanesi, Bayburt’a ise 50 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları ihaleye çıkardı

 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ağrı'ya lojman, Bitlis Tatvan'a 400 yataklı devlet hastanesi, Bayburt'a ise 50 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları ihaleye çıkardı.
Buna göre, Ağrı Doğubeyazıt Karabulak, Doğubeyazıt Suluçem ve Patnos Doğansu'da 1'er adet olmak üzere toplamda 3 adet 10 daireli lojman inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.
 
Konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak 3 adet 10 daireli lojman inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi.
İhale, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında 12 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.00'te "açık ihale usulü" ile yapılacak.
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.
 
BİTLİS TATVAN'A 400 YATAKLI DEVLET HASTANESİ
Bitlis Tatvan'a ise 400 yataklı devlet hastanesi inşaatı yaptırılacak. İhale, 22 Temmuz 2010 tarihinde saat 15.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas 400 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesine yerli ve yabancı tüm firmalar katılabilecek.
 
BAYBURT'A 50 YATAKLI KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ
TOKİ Bayburt'a 50 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak. Yer tesliminden itibaren 750 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi 12 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.
 
İHALE KOŞULLARI
Ağrı'ya lojman, Bitlis Tatvan'a 400 yataklı devlet hastanesi, Bayburt'a ise 50 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarının ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
 
SONUÇLANAN İHALELER
TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Balıkesir'in Ayvalık İlçesine sosyal güvenlik kurumu binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı, Antalya Kepez Kütükçü Mahallesi'ne 60 adet hareket alanı iskan tesisi (HAİT) ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalelerini kazanan firmalar belli oldu.
Balıkesir'in Ayvalık İlçesine konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak 1 adet sosyal güvenlik kurumu binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 1 milyon 476 bin 300 lira bedelle, "Yeşil Çoruh İnşaat Makine Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı.

İşin başlangıç tarihi 5 Mayıs 2010, bitiş tarihi ise 29 Temmuz 2011 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 16 Şubat 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 9 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 5 adedini geçerli saydı.
 
ANTALYA KEPEZ KÜTÜKÇÜ MAHALLESİNE HAİT
TOKİ'nin Antalya'nın Kepez İlçesi Kütükçü Mahallesinde toplam 60 adet HAİT ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açtığı ihale toplam 4 milyon 290 bin lira bedelle sonuçlandı.
Konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 60 adet konut, 1 adet nizamiye binası altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi söz konusu bedelle, "Özkan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı.
İşin başlangıç tarihi 6 Mayıs 2010, bitiş tarihi ise 9 Haziran 2011 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 31 Mart 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 11 firma teklif vermiş, komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 7 adedini geçerli saymıştı.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz