maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Gebze, Gölcük ve Gümüşhane’de ihale

TOKİ’den Gebze, Gölcük ve Gümüşhane’de ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze, Gölcük ve Gümüşhane Yenimahalle’de üzere ihale açtı


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'ye 1 adet 16 derslikli lise, 1 adet bilgi iletişim teknolojileri atölyesi, Gölcük'e 1 adet 24 derslikli lise, Gümüşhane Yenimahalle'ye 198 adet konut, 1 adet sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

Buna göre konvansiyonel Kalıp Sistemi ile Kocaeli Gebze'ye 1 adet 16 derslikli lise, 1 adet bilgi iletişim teknolojileri atölyesi inşaatı yaptırılacak.
Yer tesliminden itibaren 500 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 25 Mayıs 2010 tarihinde saat 15.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

GÜMÜŞHANE -YENİMAHALLE
TOKİ Gümüşhane Yenimahalle'ye 198 adet konut, 1 adet sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını da yaptıracak.
Tünel kalıp sistemiyle 198 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 26 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Yer tesliminden itibaren 730 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.
 
İHALE KOŞULLARI
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'ye 1 adet 16 derslikli lise, 1 adet bilgi iletişim teknolojileri atölyesi, Gölcük'e 1 adet 24 derslikli lise, Gümüşhane Yenimahalle'ye 198 adet konut, 1 adet sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
 
ARDAHAN GÖLE GÜLENTER KONUTLARI SONUÇLANDI
Bu arada TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan Ardahan Göle Gülenter'e 352 adet konut ticaret merkezi cami şadırvan ada içi genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi sonuçlandı.
Tünel kalıp Sistemiyle 352 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet ticaret merkezi, cami, şadırvan genel, ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 24 milyon 244 bin lira bedelle, "Aydanur İnşaat Taahhüt Ticaret Turizm Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi" kazandı.
İşini başlangıç tarihi 6 Nisan 2010, bitiş tarihi ise 7 Ekim 2011 olarak belirlendi.
Açık ihale usulü ile 19 Şubat 2010 tarihinde yapılan ihale için 2 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin her ikisini de geçerli saymıştı.
  • Etiketler:

Yorum Yaz