maritbet girişmaritbet
TOKİ’den, Çanakkale’de arsa satışı gelir paylaşımı ihalesi

TOKİ’den, Çanakkale’de arsa satışı gelir paylaşımı ihalesi

Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ), Çanakkale'nin Merkez ilçesi Kepez Beldesindeki 629 numaralı parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işini ihaleye çıkardı. İhale, ''açık ihale usulü'' ile gerçekleştirilecek


Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ), Çanakkale'nin Merkez ilçesi Kepez Beldesindeki 629 numaralı parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işini ihaleye çıkardı. İhale, ''açık ihale usulü'' ile gerçekleştirilecek.
 Uluslararası olmayan ihaleye yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimleri de katılabilecek.


 Firmalar, ihaleye ait şartnameyi TOKİ'den satın alabilecekler.
 Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 27 Aralık 2010 tarihinde saat 14.00'e kadar TOKİ'ye verilecek.
 Buna göre teklifler aynı gün, aynı yerde istekliler huzurunda ihale komisyonu tarafından açılacak.
 Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler, 3 Ocak 2011 tarihinde ve saat 14.00'te yapılacak ikinci oturuma davet edilecek.
 
TOKİ SİNOP'TA OTEL YAPTIRACAK

 Öte yandan TOKİ, Sinop'un Ada Mahallesi 233 parselde, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeli ile yıldızlı otel yaptırmak üzere ihale açtı.
 ihale, ''açık ihale usulü'' ile gerçekleştirilecek.
 Uluslararası olmayan ihaleye yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimler katılabilecek.
 ihale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini TOKİ'den satın alabilecekler.
 Teklif dosyaları ise 28 aralık 2010 tarihinde saat 14.00'e kadar TOKİ'ye, turizm tesislerinin belgelendirilmesine ve niteliklerine ilişkin yönetmelik esaslarına uygun nitelikte, kongre turizmine uygun, 4 ya da 5 yıldızlı otel yapımı olarak verilecek.
 Teklifler 28 Aralık 2010 tarihinde, saat 14.00'te, istekliler huzurunda ihale Komisyonu tarafından açılacak.
 Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler, 4 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00'te yapılacak ikinci oturuma davet edilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz