maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Ankara, Erzurum ve Tekirdağ’da ihale

TOKİ’den Ankara, Erzurum ve Tekirdağ’da ihale

TOKİ, Ankara, Erzurum ve Tekirdağ’da çeşitli ihaleler düzenleyecek

 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Hınıs'a lise, Ankara Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'ne 32 derslikli ilköğretim okulu, Yenikent 1. ve Temelli 2. bölgeye 1'er adet cami tamamlama, Tekirdağ Malkara'ya 400 adet konut, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile yapılacak.
Erzurum Hınıs mevkine 16 derslikli lise, 200 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.
 
Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak 1 adet 16 derslikli lise, 200 kişilik pansiyon ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 24 Mayıs 2010 tarihinde saat 15.00'te TOKİ'de gerçekleştirilecek.
Yer tesliminden itibaren 500 günlük süreyi kapsayacak olan inşaat ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.
 
ANKARA ETİMESGUT
TOKİ Ankara Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'ne 32 derslikli ilköğretim okulu, Yenikent 1. ve Temelli 2. bölgede 1'er adet cami tamamlama ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak. 24 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.
İşin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, 2 adet cami tamamlama ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.
 
TEKİRDAĞ-MALKARA
Öte yandan TOKİ, Tekirdağ Malkara'ya 400 adet konut, sosyal tesis, büfe, cami ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırılacak. Tünel kalıp sistemiyle 400 adet konut ve konvansiyonel kalıp sistemiyle sosyal tesis, büfe, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi, 25 Mayıs 2010 tarihide saat 14.30'da yapılacak.
Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.
 
İHALE KOŞULLARI
Erzurum Hınıs'a lise, Ankara Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'ne 32 derslikli ilköğretim okulu, Yenikent 1. ve Temelli 2. bölgeye 1'er adet cami tamamlama, Tekirdağ Malkara'ya 400 adet konut,altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatına katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz