maritbet girişmaritbet
TOKİ, Kuzey Ankara’da 7 adayı ÇAĞIRACAK!

TOKİ, Kuzey Ankara’da 7 adayı ÇAĞIRACAK!

TOKİ, Kuzey Ankara kent girişine yapılacak 212 adet villa inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işleri için firmalar arasında ön yeterlilik değerlendirmesi yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kuzey Ankara kent girişine yapılacak 212 adet villa inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işleri için firmalar arasında ön yeterlilik değerlendirmesi yapacak.
         Konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak 212 adet villa inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi, belli istekliler arasında ihale usulüyle yapılacak.
         Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından, ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 7 aday teklif vermeye davet edilecek.
         Yer tesliminden itibaren 600 günlük süreyi kapsayacak olan işin ön yeterlik değerlendirmesi, 16 Nisan 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de yapılacak.
         Yerli ve yabancı tüm isteklilerin katılabileceği işte firmalar ön yeterlilik dokümanını TOKİ'den satın alabilecekler.
         Ön yeterlik başvurusu, ön yeterlik değerlendirmesi tarihi ve saatine kadar TOKİ'ye verilecek.

         Bu arada TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Rize merkez Mermerdelen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü binası proje çizim işi ihalesi sonuçlandı.
         Başlangıç tarihi 27 Şubat, bitiş tarihi ise 13 Nisan 2010 olarak belirlenen işin ihalesini toplam 82 bin 300 lira bedelle, "4E Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi" kazandı. İhale için toplam 3 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saydı.
         Söz konusu ihale pazarlık usulü ile 28 Aralık 2009 tarihinde yapılmıştı.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz