maritbet girişmaritbet
TOKİ, Edirne’deki arsaları satışa çıkardı!

TOKİ, Edirne’deki arsaları satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Edirne Hadımağa Mahallesi’nde 4 farklı parseli arsa satış karşılığı gelir paylaşımı yöntemi ile satışa çıkardı

Toplu konut projeleri ile vatandaşı uygun fiyatlarla ev sahibi yapan TOKİ bu kez Edirne'de arsa satışı gerçekleştirecek. 

Edirne Merkez ilçesi Hadımağa Mahallesi'nde yer alan toplam 4 parsel için arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 'TOKİ Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı' yöntemine göre açık ihale usulü ile yapılacak. 

Yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak ihaleye katılmak isteyen isteklilerin en geç 25 Mayıs 2015 günü saat 15:00'e kadar vermeleri gerekecek. Teklifler 25 Mayıs 2015 tarihinde, saat 15:00'te istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacak. 

20 milyon liradan az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu sunması zorunludur. 

İhale , Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mah. 221 sok. No: 5 34307 Halkalı Küçükçekmece / İSTANBUL adresinde gerçekleştirilecek. 

Ayrıntılar için tıklayınız!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, Edirne’deki arsaları satışa çıkardı!
  • 08.05.2015 10:37

TOKİ, Edirne’deki arsaları satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Edirne Hadımağa Mahallesi’nde 4 farklı p ...