maritbet girişmaritbet
TOKİ, Bitlis ve Van'da hastane ve okul yaptırıyor!

TOKİ, Bitlis ve Van'da hastane ve okul yaptırıyor!

TOKİ, Bitlis'e ilköğretim okulu, Van'a 50 yataklı hastane, Tekirdağ'a 400, Edirne'ye ise 728 adet konut inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bitlis Adilcevaz'a ilköğretim okulu, Van Özalp'a 50 yataklı hastane, Tekirdağ Malkara'ya 400, Edirne Keşan'a ise 728 adet konut inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı.

Buna göre Bitlis İli Adilcevaz İlçesine 24 derslikli ilköğretim okulu, Bitlis'e 120 kişilik öğretmenevi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

Konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet 120 kişilik öğretmenevi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 2 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.
Yer tesliminden itibaren 600 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

TEKİRDAĞ MALKARA'YA 400 ADET KONUT

Tekirdağ Malkara'ya 400 adet konut, sosyal tesis, büfe ile altyapı ve Çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 1 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Tünel kalıp sistemiyle 400 adet konut ve konvansiyonel kalıp sistemiyle sosyal tesis, büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.
 

VAN ÖZALP'A 50 YATAKLI HASTANE

TOKİ, Van'ın Özalp ilçesine ise 50 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptıracak.
Buna göre konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 50 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi 5 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Yer tesliminden itibaren 750 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar girebilecek.
 

EDİRNE KEŞAN'A KONUT

Öte yandan TOKİ, tünel kalıp sistemiyle Edirne Keşan'a 728 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 1'er adet sosyal tesis, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 730 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 14 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.
 
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.
 

İHALE ŞARTLARI

Bitlis Adilcevaz'a ilköğretim okulu, Van Özalp'a 50 yataklı hastane, Tekirdağ Malkara'ya 400, Edirne Keşan'a ise 728 adet konut inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin ihalesine katılmak isteyenler şartnameyi her ihale için bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecek.
 
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık tesisleri kiralama karşılığı yaptırılacak!
  • 02.12.2012 08:28

Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık tesisleri kiralama karşılığı yaptırılacak!

Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık tesislerinin kiralama karşılığı yap ...

Mevlana Üniversitesi, hastane için 40 milyon TL'lik ihale açtı!
  • 06.11.2012 12:11

Mevlana Üniversitesi, hastane için 40 milyon TL'lik ihale açtı!

Konya'nın iki vakıf üniversitesinden biri olan Mevlana Üniversitesi'nin geçen yı ...

TOKİ'den köylere sağlık hizmeti
  • 20.10.2011 08:39

TOKİ'den köylere sağlık hizmeti

İhtiyaç duyulan bölgelere sağlık hizmeti götürmek için kollarını sıvayan TOKİ, b ...

TOKİ, Bitlis ve Van'da hastane ve okul yaptırıyor!
  • 13.06.2010 14:34

TOKİ, Bitlis ve Van'da hastane ve okul yaptırıyor!

TOKİ, Bitlis'e ilköğretim okulu, Van'a 50 yataklı hastane, Tekirdağ'a 400, Edirn ...