maritbet girişmaritbet
TMSF, Antalya’da ‘Gizli Bahçe’ satacak

TMSF, Antalya’da ‘Gizli Bahçe’ satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisinin ticari ve iktisadi bütünlüğünü satmak üzere ihale açtı



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisinin ticari ve iktisadi bütünlüğünü satmak üzere ihale açtı.
TMSF'nin ticari ve iktisadi bütünlük satışına ilişkin duyurusu, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Duyuruya göre, Fon tarafından Toprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. borçlusundan oluşturulan, Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satılacak.

Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, borçluya ait olup, Antalya'nın Muratpaşa İlçesi, Selçuk Mahallesinde bulunan 155 ada 29, 30, 34, 35, 36, 37 parselde kayıtlı, Hazine arazisine ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 22 Aralık 1995 tarihinden itibaren 49 yıllığına tahsis edilen kesin tahsis hakkı ve bu gayrimenkuller üzerinde kurulu bulunan, tesisteki menkuller ile bu varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden oluşmakta.
Muhammen bedeli 3 milyon 400 bin dolar olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 340 bin dolar tutarında geçici teminat alınacak.

İhale, 31 Mayıs'ta yapılacak
İhale, 31 Mayıs 2010 tarihinde saat 11.00'de kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek ve kurulun onayı ile sonuçlandırılacak.
Satış komisyonu, şartnamedeki kurallar çerçevesinde kapalı zarfla teklif veren katılımcılar arasından açık artırma aşamasına katılmaya hak kazananların Kısa Listesini oluşturacak.

Kapalı zarf aşamasında verilen en yüksek teklif üzerinden ihaleye açık artırma ile devam edilecek. Kurul en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması halinde açık artırma aşamasında en yüksek ilk üç teklifi veren mali teklif sahibi arasında ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi yönünde karar alabilecek.
Kurulun ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 4 Haziran 2010 tarihinde saat 11.00'de TMSF'de yapılacak. Söz konusu ihaleye ait şartname bedel ödenerek TMSF'den satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 28 Mayıs 2010 tarihinde saat 17.00'ye kadar komisyona teslim edilecek. (Teklifler peşin olarak ABD Doları cinsinden verilecek.)
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz