maritbet girişmaritbet
Tatil köyü ve turizm tesisi ihalesi

Tatil köyü ve turizm tesisi ihalesi

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Mersin Silifke’de tatil köyü veya turizm tesisini, yap-işlet-devret modeliyle yaptırarak kiraya verecek

 

 
Buna göre Silifke ilçesi Taşucu Çavuşbucağı Mahallesinde 19 bin metrekare arsa üzerine betonarme karkas tatil köyü veya turizm tesisi yaptırılarak kiraya verilecek.
Türk Hava Kurumu'nun kendi mülkü olan gayrimenkul üzerinde, yüklenici tarafından mevcut imar durumuna göre hazırlanacak ve kurumca beğenilerek onaylanacak avan proje doğrultusunda, karşılıklı kabul edilecek mahal listelerine, teknik şartnameler ile belirlenecek tatil köyü veya turizm tesisinin yap işlet devret modeliyle yaptırılması ve kiraya verilmesi işinin ihalesi, 22 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te kapalı teklif alma usulüyle yapılacak.
İstekliler şartnameyi bedeli karşılığında Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğü, THK Mersin, Adana ve Silifke Şube Başkanlıklarından temin edebilecekler.
Şartnameye göre hazırlanan kapalı zarf teklif mektupları, ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne verilecek.
 
THK'NIN DİĞER İHALELERİ
Öte yandan, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Denizli İşhanı binasındaki 2 adet 4 kişilik insan asansörünün yenilenmesi, Samsun iş hanında yapılacak muhtelif inşaat işlerini, Ordu Şube Başkanlığı binasının bakım ve onarımını ve Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığının ihtiyacı olan 7 bin adet THK amblemli kurban derisi toplama yeleğinin alımı için ihale açtı.
 
DENİZLİ'DE ASANSÖR YENİLEME
Denizli İşhanı binasındaki 2 adet 4 kişilik insan asansörünün yenilenmesi işi, anahtar teslimi götürü bedelle yaptırılacak. İhale, 21 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te kapalı teklif alma usulüyle yapılacak.
İstekliler şartnameyi bedeli karşılığında Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı veya THK Denizli Şube Başkanlığından temin edebilecekler. Şartnameye göre hazır kapalı zarf teklif mektupları, ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne verilecek.
 
SAMSUN İŞ HANINDA MUHTELİF İNŞAAT İŞLERİ
Mülkiyeti Türk Hava Kurumuna ait Samsun iş hanında pencerelerin PVC doğrama, ısıtma sisteminin doğalgaza dönüşümü ve elektrik tesisatının tadilatı ve onarımı ile dış cephe fibercement malzeme ile kaplama ve ısı izolasyonu işleri anahtar teslimi götürü bedelle yapımı teklif alma usulüyle gerçekleştirilecek.
17 ve 18 Haziran 2010 tarihinde saat 11.00 ile 14.00 arasında yapılacak olan ihalelere katılmak isteyenler şartnameyi bedeli karşılığında, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden veya THK Samsun Şube Başkanlığından satın alabilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale gün ve saatine kadar THK Samsun Şube Başkanlığına verilecek.
 
ORDU'DA ŞUBE BAŞKANLIĞININ BAKIM VE ONARIMI YAPTIRILACAK
Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ordu Şube Başkanlığı binasının bakım ve onarımını anahtar teslimi götürü bedelle yaptıracak.
Mülkiyeti Türk Hava Kurumuna ait binanın bakım ve onarım işi ihalesi 16 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te teklif alma usulü ile yapılacak. İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar THK Ordu Şube Başkanlığına verecekler. Şartname ise Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden veya THK Ordu Şube Başkanlığından alınabilecek.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz