maritbet girişmaritbet
SGK’dan gayrimenkul satışı

SGK’dan gayrimenkul satışı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, İstanbul’un Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde bulunan 2 apartman ve 2 iş hanını satmak üzere ihale açtı.

 

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, İstanbul'un Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde bulunan 2 apartman ve 2 iş hanını satmak üzere ihale açtı.
         Mülkiyeti SGK'ya ait taşınmazların satışı 13 Ekim 2010 tarihinde saat 10.00'da "açık artırma usulü" ile gerçekleştirilecek.
         Beyoğlu İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde bulunan 97,20 metrekare apartmanı 1 milyon 200 bin lira muhammen bedel ve 60 bin lira geçici teminat, Hacımimi Mahallesinde bulunan 76,50 metrekare işhanını 1 milyon 56 bin 250 lira muhammen bedel ve 52 bin 812 lira geçici teminat, Kemankeş Mahallesinde yer alan 395 metrekare işhanını ise 4 milyon lira muhammen bedel ve 200 bin lira geçici teminatla satacak.
         SGK, Şişli ilçesi Ortaköy Mahallesindeki 245 bin lira muhammen bedelli 286 metrekare apartmanın satışında katılımcılardan, 12 bin 250 lira tutarında geçici teminat bedeli alacak.
         Katılımcılar taşınmazların satışına ait şartnameyi bedeli mukabili, Kurumun İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığından satın alabilecekler.
         Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihinde ihale saatine kadar SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığına verilecek.
 
ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOPARK, KAFETERYA VE RESTORAN SATACAK
         Bu arada, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, merkez çarşı mahallesinde bulunan otopark, kafeterya ve restoran satmak üzere ihaleye çıktı.
         Çarşı Mahallesinde bulunan ve mülkiyetleri Büyükşehir Belediyesine ait taşınmazların satışı, 22 Eylül 2010 tarihinde saat 15.00'de "kapalı teklif usulü" ile gerçekleştirilecek.
         Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek belediyeden temin edebilecekler.
         Satışa çıkarılan taşınmazların muhammen bedelleri ve katılımcılardan alınacak olan geçici teminat bedelleri şöyle:
         "3 bin 200 metrekare kapalı alana sahip otoparkın muhammen bedeli 5 milyon lira, geçici teminatı 1 milyon lira,
         A blokta bulunan 238 metrekare kapalı alana sahip bin 375 metrekare alana sahip kafeteryanın muhammen bedeli 970 bin lira, geçici teminatı 194 bin lira,
         B blokta yer alan 340 metrekare kapalı, 381 metrekare açık alana sahip restoranın muhammen bedeli 900 bin lira, geçici teminatı 180 bin lira"
         İhaleye katılmak isteyenler şartnameye göre hazırlayacakları teklif mektuplarını, ihale günü ihale saatinden önce Yazı İşleri Şube Müdürlüğüne verecekler.
  • Etiketler:

Yorum Yaz