maritbet girişmaritbet
ÖİB’den ihalede süre uzatımı!

ÖİB’den ihalede süre uzatımı!

Başbakanlık Özelleştirme idaresi Başkanlığı (ÖİB), tarafından daha önce duyurusu yapılan, ''Maliye Hazinesi adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilmesi'' ihalesinde son teklif verme tarihi 19 Ocak 2011'e kadar uzatıldı

Başbakanlık Özelleştirme idaresi Başkanlığı (ÖİB), tarafından daha önce duyurusu yapılan, ''Maliye Hazinesi adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilmesi'' ihalesinde son teklif verme tarihi 19 Ocak 2011'e kadar uzatıldı.

Başbakanlık Özelleştirme idaresi (ÖİB) Başkanlığının süre uzatımına ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre daha önce, 23 Aralık 2010 olarak belirlenen son teklif verme tarihi, ilan metni ve ihale şartnamesine istinaden 19 Ocak 2011 tarihine kadar uzatıldı.

Yapılan değişiklik daha önce bu ihaleye katılmak için tanıtım dokümanı ve ihale şartnamesi alan yatırımcılara yazılı olarak bildirilecek.

Teklifler, tanıtım dokümanı ve ihale şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınmak suretiyle hazırlanarak, yeniden belirlenmiş son teklif verme tarihi olan 19 Ocak 2011 Çarşamba günü saat 16.00'ya kadar ÖİB'na elden teslim edilecek.

Son teklif verme tarih ve saatinden sonra idareye intikal edecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

Söz konusu ihaleye ait duyuru daha önce, 10 Kasım 2010 tarihinde yayımlanmıştı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz