maritbet girişmaritbet
ÖİB 9 arsayı satışa çıkardı

ÖİB 9 arsayı satışa çıkardı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), aralarında İstanbul Maltepe, Üsküdar ve Başakşehir’in de bulunduğu 9 arsanın satışı için ilana çıktı

 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), aralarında İstanbul Maltepe, Üsküdar ve Başakşehir'in de bulunduğu 9 arsanın satışı için ilana çıktı.
İhalelerde son teklif verme tarihi, 25 Haziran olarak belirlendi. İstanbul Maltepe'de Maliye Hazinesi'ne ait 36 bin 149 metrekarelik arsa kentsel yerleşim alanı projesi içinde bulunuyor. Deniz kenarında bulunan arsa, ticaret merkezi, konut ve turizm tesisine uygun.
 
Devlet Malzeme Ofisi'ne (DMO) ait Üsküdar'da bulunan 25 bin 56 metrekarelik arsanın ticaret ve hizmet alanı olarak imarı bulunuyor. T.C Devlet Demir Yolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait İstanbul Başakşehir'deki 7 bin 685 metrekarelik bir diğer arsa da konut alanı olarak kullanılabilecek.
TCDD'ye ait Balıkesir Akçay'daki 12 bin 341 metrekarelik taşınmaz ve üzerinde bulunan yapılar da turizm tesisi olarak kullanılabilecek.

Yine TCDD'ye ait Mersin'de bulunan 2 bin 745 metrekarelik taşınmaz ile Denizli'de bulanan 13 bin 279 metrekarelik bir diğer arsanın satışı için de ilana çıkıldı.
DMO'ya ait İzmir Konak'taki 769 metrekarelik arsayla, Sümer Holding'e ait Balıkesir'de bulunan 8 bin 300 metrekare arazi ele 9 bin 400 metrekarelik arazi de satışa çıkarıldı.
Maliye Hazinesine ait Bodrum'da bulanan 8 bin 537 metrekarelik taşınmaz da küçük sanayi bölgesi imarına sahip bulunuyor.

İhaleler, kapalı zarf içinde teklif alınarak pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhalelerde son teklif verme tarihi 25 Haziran olacak. ÖİB tarafından satışa çıkarılan arsaların geçici teminat bedelleri ise 10 bin lira ile 5 milyon lira arasında değişiyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz