maritbet girişmaritbet
Milli Emlak’tan Hatay’da kat karşılığı inşaat ihalesi

Milli Emlak’tan Hatay’da kat karşılığı inşaat ihalesi

Hatay Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İskenderun İlçesi, 1. Mıntıka, Çay Mahallesinde bulunan 872 metrekare alan üzerine sağlık grup başkanlığı hizmet binası ve sağlık ocağı yaptıracak

  
Hatay Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İskenderun İlçesi, 1. Mıntıka, Çay Mahallesinde bulunan 872 metrekare alan üzerine sağlık grup başkanlığı hizmet binası ve sağlık ocağı yaptıracak. Hazineye ait taşınmazın tahmini bedeli 1 milyon 745 bin 400 lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 261 bin 810 lira olarak belirlendi.

İıhale, 26 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00'de Hatay Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünde toplanacak komisyon tarafından pazarlık usulü ile yapılacak. İhaleye ait şartname, Hatay Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden bedeli mukabili satın alınabilecek.
 
İskenderun İlçesi, 1. Mıntıka, Çay Mahallesinde (5 Temmuz Caddesi üzerinde) bulunan, mülkiyeti Hazineye ait (Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü) Sağlık Grup Başkanlığı hizmet binası ve sağlık ocağı yapılmak üzere tahsisli, 1989 parsel numaralı arsaya, 872,70 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine yaptırılacak ve idarece hazırlanan mevcut, avan projeye göre bodrum, zemin ve 10 kat olmak üzere toplam 12 katlı binadan, en az 1,2,3,4 ve 5. katların tamamının, bodrum katta bulunan 3 adet arşiv, ısıtma merkezi ve 2 adet deponun Hazineye verilmesi ve Hazinece alınacak payın en az yüzde 45,9'a tamamlattırılmasını teminen aradaki fark için nakit teklif alınması ve ilave olarak verilecek nakit tekliflerinin ayrıca değerlendirilmesi şartıyla kat karşılığı inşaat yaptırılacak.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz