maritbet girişmaritbet
Merkez Kayaşehir AVM'de açık artırma 8 Aralık'ta!

Merkez Kayaşehir AVM'de açık artırma 8 Aralık'ta!

TOKİ tarafından Kayabaşı Bölgesi'nde inşa edilen 60 bin konutluk Türkiye'nin en büyük uydu kenti Kayaşehir'de yaşam başlıyor

 

TOKİ tarafından Kayabaşı Bölgesi'nde inşa edilen 60 bin konutluk Türkiye'nin en büyük uydu kenti Kayaşehir'de yaşam başlıyor.

TOKİ, Kayaşehir'de 2011 yılının ilk çeyreğinde 11 bin 500 konutu sahiplerine teslim edecek. Devam eden inşaatlarla hedef 5 yıl içerisinde 60 bin konut olarak belirtildi ve konutlar tamamlandığında, TOKİ haricinde geliştirilecek olan diğer projelerle birlikte, Kayaşehir'de nüfusun 400 bin kişiye ulaşması bekleniyor.

Bölgenin en büyük AVM'si
Merkez Kayaşehir, 250 bin nüfuslu Kayaşehir'in ilk ve tek alışveriş merkezi olmasının yanı sıra, Başakşehir, Bahçeşehir ve Ispartakule'yi içine alan 3 ila 10 km'lik bir alanda bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahip. 63 bin metrekare kapalı, 36 bin 700 metrekare kiralanabilir alanda 172 mağaza - işyeri ve 8 salonlu sinemanın yer aldığı Merkez Kayaşehir'de otel ve iş merkezi de inşa edilecek. Merkez Kayaşehir AVM'de mağazalar 8 Aralık Çarşamba günü açık arttırma ile satışa çıkıyor. Merkez Kayaşehir'de satışa çıkartılacak dükkanların fiyatları 69 bin TL ile 4 milyon 174 bin TL arasında değişiyor.

Merkez Kayaşehir iletişim bilgileri

Web: www.merkezkayasehir.com

Tel: 0212 444 67 59

  • Etiketler:

Yorum Yaz