maritbet girişmaritbet
Maltepe Kaleyurt Sitesi’nin tamamı icradan satışta!

Maltepe Kaleyurt Sitesi’nin tamamı icradan satışta!

Tahmini bedeli 56 milyon 230 bin lira olarak belirlenen sitenin ihalesi 30 Eylül'de yapılacak.

İstanbul'da Adalar manzaralı dev Maltepe Kaleyurt Sitesi'nin tamamı icradan satışa çıktı. İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi tarafından satışa açılan dev site 19 bloktan oluşmakta. 324 daire, 8 dükkan ve yönetim ofisinden oluşan sitede inşaat büyüklüğü 22 bin 400 metrekare olarak açıklandı.

Fiyatı dikkat çekiyor

Arsası 20 bin 960 metrekare olan dev projenin tamamı için 56 milyon 230 bin lira tahmini bedel belirlendi. Zümrütevler Mahallesi sınırlarında kalan Kaleyurt Sitesi, Maltepe E5 Kuzeyi Uygulama İmar Planı içerisinde kalıp konut alanı imarlı arsa üzerinde yer almakta.

İlk satış 30 Eylül'de

KDV'si yüzde 18 olarak belirlenen Maltepe Kaleyurt Sitesi'nin satış ihalesine kimlerin katılacağı merak ediliyor. 19 blokluk dev yapının ihalesi 30 Eylül 2015 günü saat 10.30 ile 10.40 arasında İstanbul Anadolu Adliyesi'nde yapılacak. Alıcı çıkmaması durumunda ikinci satış 30 Ekim 2015 günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

İstanbul'un yükselen değeri

Son dönemde birçok konut projesinin hayata geçirildiği Maltepe bölgesi, Anadolu Yakası'nın yükselen yıldızı olarak belirtiliyor. Özellikle Maltepe sahilinde yapılan dolgu alandan sonra bölgenin değeri daha da arttı. Adalar manzarasına hakim olan Maltepe'de satışa çıkan taşınmazın ihalesinde neler yaşanacak merak konusu. Ancak bölgedeki konut rakamlarının fiyatı her geçen gün artıyor.

Ayrıntılar için tıklayın!

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maltepe Kaleyurt Sitesi’nin tamamı icradan satışta!
  • 27.07.2015 16:59

Maltepe Kaleyurt Sitesi’nin tamamı icradan satışta!

Tahmini bedeli 56 milyon 230 bin lira olarak belirlenen sitenin ihalesi 30 Eylül ...