maritbet girişmaritbet
Levent Marina'nın ihalesi iptal edildi!

Levent Marina'nın ihalesi iptal edildi!

Üçkuyular'daki marina için yeterli teklif gelmeyince ihalenin 14 Haziran'da yeniden yapılacağı açıklandı

Kaynak: : Sinan Doğan / Yeni Asır


Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın 5+2 yıllığına kiralamak için ihaleye çıkardığı Üçkuyular'daki Levent Marina ihalesi, yeterli teklif gelmediği için iptal edildi. Vakıf iptalle beraber yeni ihale düzenleme kararı aldı. Yeni ihale 14 Haziran 2010 Pazartesi günü saat 14.00'de vakfın Ankara'daki Genel Müdürlüğü'nde kapalı teklif usulüyle yapılacak. İhalede geçici teminat bedeli ise 50 bin lira olarak belirlendi.
 
Bir süredir boş duran 80 yat kapasiteli Levent Marina için geçtiğimiz hafta yapılan ilk ihale öncesi 54 firma şartname almıştı. İhaleye İndeks, Göztepe Spor Kulübü A.Ş, Zeus ve Çeldem Limited firmaları teklif vermişti. Firmaların 3'ü dosyada eksik evrak bulunduğu için elenirken, İndeks A.Ş'nin teklifi geçerli sayılmıştı. İhale sonrası durum değerlendirmesi yapan vakıf yönetimi, gelen teklifi yeterli bulmayarak yeniden ihaleye çıkma kararı aldı.
 
İhalede tek geçerli teklifi veren İndeks A.Ş'nin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Can Bayoğlu, İzmir'e 2-3 milyon dolar yatırımla güzel bir tesis kazandıracaklarını açıklamıştı. 14 Haziran'da yapılacak ikinci ihaleye girip girmeme konusunda henüz karar vermediklerini söyleyen Bayoğlu, "Güzel bir tesisi İzmir'e kazandıracaktık. İhaleyi biz almasak bile bu tesisi ayağa kaldıracak herkesi destekleriz" dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz