maritbet girişmaritbet
Kızılay’dan Ankara’da konut inşaatı ihalesi

Kızılay’dan Ankara’da konut inşaatı ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara’nın Çankaya ilçesi Kutlugün Sokakta, bin 761 metrekare konut inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı

 


Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara'nın Çankaya ilçesi Kutlugün Sokakta, bin 761 metrekare konut inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.
İhale, 12 Ekim 2010 tarihinde saat 14.30'da Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünde yapılacak. İstekliler ihaleye ait şartnameyi, Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yapı Teknik ve Proje Yönetimi Müdürlüğünden görebilecekleri gibi aynı yerden bedel ödeyerek satın alabilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 12 Ekim 2010 tarihinde saat 12.30'a kadar Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Haberleşme ve Arşiv Bölümüne verilecek.
Buna göre ihale aynı gün saat 14.30'da yapılacak ve teklifler açılacak. Posta ile gönderilecek teklifler kabul edilemeyecek. Firmalar daha detaylı bilgiyi www.kizilay.org.tr/duyurular ve ilanlar kısmından temin edebilecek.


DSİ'DEN 2 İHALE
Öte yandan Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürlüğü 21. Şube Müdürlüğü (İzmir), İzmir Ödemiş Birgi Kasabası ve civarı köyü Birgi Çayı taşkın ve rusubat kontrolü ile Küçükmenderes Projesi İzmir Ödemiş İlçesi yandereleri taşkın kontrol tesisleri 1.kısım yapım işi ihalelerini yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile DSİ'de gerçekleştirilecek.
Küçükmenderes Projesi İzmir Ödemiş İlçesi Birgi Kasabası ve civarı ile köylerinde yapılacak, yandereleri taşkın kontrol tesisleri 1.kısım yapım işi taşkın ve rusubat kontrolü, 5 adet harçlı kargir ıslah sekisi, harçlı kargir kıyı koruma duvarı, 3 adet betonarme köprü ve 4 bin metre yatak açılmasını kapsayacak. Yer tesliminden itibare 300 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 15 Ekim 2010 tarihinde saat 14.00'te DSİ'de yapılacak.


KÜÇÜKMENDERES PROJESİ
İzmir Ödemiş İlçesi yandereleri taşkın kontrol tesisleri 1.kısım yapım işi ise taşkın kontrol tesisleri, kıyı koruma duvarı, yatak açılması, 1 adet tersip bendi, 3 adet ıslah sekisi, 20 adet taban kuşağı, 9 adet şüt, 500 metre betonarme ızgaralı kanal, 2 bin 400 metre gabyon sepet şev kaplaması, 280 metre pere kaplamalı trapez kanal, 12 adet kutu menfez, 2 adet plak tabliyeli köprü inşaatlarını kapsayacak.
Yer tesliminden itibaren 700 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 15 Ekim 2010 tarihinde saat 10.00'da DSİ 2.Bölge 21.Şube Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.


İHALE KOŞULLARI
Söz konusu ihalelerde ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalelerde firmalar, şartnameyi bedeli mukabili DSİ'den satın alabilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar DSİ 2.Bölge 21.Şube Müdürlüğüne verilecek.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde istekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz