maritbet girişmaritbet
Kağıthane ve Güngören'de arsa karşılığı okul yapılacak

Kağıthane ve Güngören'de arsa karşılığı okul yapılacak

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul’da arsa karşılığı inşaat ihalesi yapacak.

İstanbul Kağıthane Merkez ve Güngören Güneştepe'de arsa karşılığı okul inşaatı yapılacak. İlk öğretim tesis alanında ve ortaöğretim tesis alanı üzerinde gerçekleştirilecek olan inşaat alanı toplam 9 bin 931 metrekare büyüklüğünde. Ortaöğretim tesis alanı, Kağıthane Belediyesi adına Maliye Hazinesi adına tescilli bulunurken ilk öğretim tesis alanının tamamı Maliye Hazinesi'ne ait. 

İnşaat karşılığında ise İstanbul Çatalca'da 3 tarla, Arnavutköy'de 1 arsa verilecek. 

Hazine adına kayıtlı taşınmazların üzerindekilerle birlikte yükleniciye devredilerek söz konusu taşınmazlar üzerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan AKOY Protokolü uyarınca projesine uygun olarak okul binası yaptırılmak üzere ihalesi yapılacak. 

Pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek olan arsa karşılığı inşaat ihalesi 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 14.00'te İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ihale salonunda gerçekleştirilecek. 

Ayrıntılar için tıklayınız!

  • Etiketler:

Yorum Yaz