maritbet girişmaritbet
İstanbul'un yıldız ilçelerinde satılık gayrimenkuller

İstanbul'un yıldız ilçelerinde satılık gayrimenkuller

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Anadolu Yakası’nın en değerli noktalarında gayrimenkul satıyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nın Kadıköy ve Burhaniye ilçesinde yer alan bahçeli kargir apartman ve tripleks villa satışa çıktı.

 

Kadıköy Suadiye'nin en değerli lokasyonlarından Bağdat Caddesi'nde yer alan bahçeli kargir apartmanın tahmini bedeli 2 milyon 900 bin lira olarak belirlendi. Geçici teminat bedeli 580 bin lira olan ticaret+konut alanı, kısmen yol imarlı taşınmazın yüzölçümü ise 1.551 metrekare.

Kadıkköy'de satılık gayrimenkulün olduğu alan

Tripleks villa 1.9 milyon liraya satışta

Üsküdar Burhaniye'de yer alan tripleks villa ise 1 milyon 900 bin lira bedel ile satışa çıkarıldı. Konut alanı imarlı taşınmazın geçici teminat bedeli 380 bin lira olup villa 1.901 metrekare yüzölçümüne sahip bulunuyor. Lokasyon olarak merkezi bir noktada olan ve İstanbul Çevre Yolu'na yakın bir konumda yer alan villanın çevresinde birçok özel okul, özel hastane, villa bulunuyor. 

anadolu yakasında satılık villa

Üsküdar'da satışa çıkarılan 1.9 milyon liralık tripleks villanın bulunduğu lokasyon...

Üsküdar'da satışa çıkarılan villa

Satışa çıkarılan Anadolu Yakası'nın iki değerli semtindeki gayrimenkulün ihaleleri açık teklif usulü ile 17 Aralık 2015 günü saat 14.15-14.30 arasında gerçekleştirilecek.  

Ayrıntılar için tıklayın!

Yorum Yaz