maritbet girişmaritbet
İstanbul’un değerli ilçelerinde satılık ve kiralık gayrimenkuller

İstanbul’un değerli ilçelerinde satılık ve kiralık gayrimenkuller

İstanbul Defterdarlığı Topkapı Emlak Müdürlüğü, İstanbul’un bazı ilçelerindeki gayrimenkulleri satılık ve kiralık olmak üzere ihaleye çıkarıyor.

Topkapı Emlak Müdürlüğü, İstanbul'un Küçükçekmece, Bahçelievler, Fatih, Kağıthane, Şişli, Silivri, Büyükçekmece ilçeleri olmak üzere toplam 15 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenlediğini açıkladı. Arsa, kargir ev ve tarla niteliklerine sahip olan söz konusu taşınmazların satılık bedelleri 26 bin 100 lira ile 1 milyon 684 bin lira arasında değişiyor.

Fatih Kirmasti Mahallesi'nde bulunan kargir ev, ilk yıl aylık kira bedeli 9 bin 300 lira olmak üzere kira ihalesine çıkıyor.

İHALELERİ 25 AĞUSTOS'TA YAPILACAK 

Geçici teminat bedelleri 2 bin 790 lira ile 336 bin 800 lira arasında değişen gayrimenkullerin satış ve kiralama ihaleleri 25 Ağustos 2016 günü 10.00-15.45 saatleri arasında açık teklif usulü ile İstanbul Defterdarlığı Fatih adresinde düzenlenecek.  

Satış bedelinin 1/4'ü peşin, kalan kısma kanuni faiz uygulanmak suretiyle  2 yıl içinde taksitle ödenebilecek. Kiralanan taşınmazlarda yıllık kira bedelinin1/4'i peşin, geri kalan taksitler üçer aylık taksitler halinde ödenebilecek.

Ayrıntılar için tıklayınız!

Yorum Yaz