maritbet girişmaritbet
İstanbul ve Konya’da belediye gayrimenkul satacak

İstanbul ve Konya’da belediye gayrimenkul satacak

İstanbul Büyükşehir ve Konya Karatay Belediyesi ile Adana Defterdarlığı, çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı

     

İstanbul Büyükşehir ve Konya Karatay Belediyesi ile Adana Defterdarlığı, çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

Konya Karatay Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan, 3 bin 317 metrekare arsayı satışa çıkardı.

Mülkiyeti Karatay Belediye Başkanlığına ait taşınmazın muhammen bedeli 1 milyon 200 bin lira, geçici teminatı ise 36 bin lira olarak belirlendi. ihale 5 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00'te Karatay Belediye Başkanlığında ''kapalı teklif usulü'' ile gerçekleştirilecek.

Satışı yapılacak arsanın ödemesi 1 peşin 7 eşit sıralı taksit halinde ödenecek. istekliler şartnameyi bedel ödeyerek, Karatay Belediye Başkanlığından temin edebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi   

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Üsküdar ilçesinde parsel alanı 534,70 metrekare olan 7 adet boş dükkan ve büroyu satmak üzere ihale açtı. Dükkan ve büroların brüt alanları toplam 485,50 metrekare olarak belirlendi.

Muhammen bedeli 2 milyon 427 bin 500 lira olan ihalede katılımcılardan 72 bin 825 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. ihale, 5 Ocak 2011 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. Söz konusu ihalede şartname, Mesken Müdürlüğünden satın alınabilecek.

ADANA DEFTERDARLIĞI

Adana Defterdarlığı Karataş Malmüdürlüğü, iskele Mahallesinde 77 bin 528 metrekareden oluşan, üzerinde sosyal tesisin yer aldığı tarla, kumluk ve arsadan oluşan taşınmaza, 49 yıllığına irtifak hakkı ihalesi yapacak. Tahmini bedeli 350 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 105 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

ihale, 7 Ocak 2011 tarihinde saat 10.00'da ''pazarlık usulü'' ile Karataş Malmüdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihalede şartname mesai saatleri içinde, Karataş Malmüdürlüğü Milli Emlak Servisinden bedelsiz olarak temin edilebilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz