maritbet girişmaritbet
İstanbul Üniversitesinin inşaat ihaleleri

İstanbul Üniversitesinin inşaat ihaleleri

İstanbul Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan ihaleleri sonuçlandı

İstanbul Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan,  ''Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerinin tevhid işlemi ve plankoteleri, fen fakültesine astronomi ve uzay bilimleri bölümü yapımı avan ve uygulama projeleri danışmanlık hizmeti ile aynı fakültesinin matematik bölümünün onarımı için açılan ihaleler sonuçlandı.

Buna göre Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkeleri tevhid işlemi yapılması ve plankotelerinin hazırlanması işi ihalesini toplam 104 bin 400 lira bedelle  ''Züheyir Kimyonok'' kazandı.

İşin bitiş tarihi 23 Nisan 2011 olarak belirlendi. İhale için toplam 4 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 2 adedini geçerli saydı.

Söz konusu ihale 22 Eylül 2010 tarihinde pazarlık usulü ile yapılmıştı.İstanbul Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığının, fen fakültesi astronomi ve uzay bilimleri bölümü binaları yapımı avan ve uygulama projeleri danışmanlık hizmeti alımı için açılan ihalede sonuçlandı.

İhaleyi toplam 254 bin 840 lira bedelle, ''Firdevs Akyol'' kazandı. Pazarlık usulü ile 20 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 3 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.

Nadir Eserler Kütüphanesi onarım ihalesi

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığının, nadir eserler kütüphanesi onarımı ihalesi 893 bin 144 lira bedelle sonuçlandı.

Bitiş tarihi 12 Haziran 2011 olarak belirlenen işin ihalesini söz konusu bedelle, ''İnter Yapı inşaat Mühendislik Hizmetleri Danışmanlık Nakliyat Turizm ithalat ve ihracat Ticaret Şirketi'' kazandı.

2 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerdin 1 adedinin geçerli sayıldığı ihale, 15 Eylül 2010 tarihinde pazarlık usulü ile yapılmıştı.

        

Fen fakültesi matematik bölümü onarımı

İstanbul Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından

15 Eylül 2010 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilen fen fakültesi matematik bölümü onarımı işi ihalesini, 138 bin 300 lira bedelle, ''Melsa İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

İşin bitiş tarihi 16 Mart 2011 olarak belirlendi. Söz konusu ihale için 12 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 8 adedini geçerli saymıştı.

        

  • Etiketler:

Yorum Yaz