maritbet girişmaritbet
İBB, 5 sosyal tesisin işletmesi için ihaleye gidiyor

İBB, 5 sosyal tesisin işletmesi için ihaleye gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya ve Beykoz’da bulunan sosyal alan ve oyun parklarının işletmesi için ihale gerçekleştiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, en fazla ziyaretçi çeken sosyal tesislerinin işletmesini 3 yıllığına kiraya verecek. Toplam tahmini bedeli 4 milyon 239 bin 250 lira olan ihale Florya Sosyal Tesisleri'yle birlikte yine Florya sahilde yer alan oyun parkı, Beykoz Koru Sosyal Tesisleri, Avcılar Denizköşkler Sosyal Tesisleri ve Çırpıcı Şehir Parkı'nı kapsıyor.

Şartname bedeli 250 lira, geçici teminat bedeli ise 127 bin 197 lira olarak belirlenen işletme işinin ihalesi 21 Haziran 2017 günü saat 13.00'te İBB Merter binasında gerçekleştirilecek.

Kiraya verilecek olan bu tesisler İstanbul'un en gözde mekanları arasında yer alıyor. Sosyal tesisler ziyaretçilere her zevke uygun hizmetler sunuyor.

Avcılar Sosyal Tesisleri, 2008 yılından beri sevenlerini ağırlamaya devam ediyor. Sahil şeridinde bulunan sosyal tesisler Türk mimarisi ile inşa edildi. Marmara Denizi seyri ile ziyaretçilere huzurlu zaman sunan Avcılar Sosyal Tesisleri; kaliteli ve prosfesyonel hizmet sunuyor.Lezzet düşkünlerinin beğenisini toplayan tesisler, Osmanlı Mutfağı'nın özel tatlarını servis ediyor.

avcılar sosyal tesisler

Florya Sosyal Tesisleri, bulunduğu konumuyla deniz ve orman havasınu ziyaretçilere sunarak huzurlu zaman vaadediyor. Gösterişli mimarisi ile dikkat çeken Florya Sosyal Tesisleri, özel gün ve davetlerde en çok tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor. Oldukça geniş bir alanda yer alan tesisler bisiklet yolundan spor alanlarına bir çok sosyal olanak sunuyor. Eğlence ve spor faaliyetlerin rahat yapılabildiği tesislerde her damak zevkine uygun lezzetler bulunuyor.

florya

Özel günlerin vazgeçilmez merkezi haline gelen 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri, davetliler için özenle çalışıyor. Süslemeden fotoğraf çekimine kadar bir çok hizmet sunan Çırpıcı Sosyal Tesisleri kapalı davetlerde en gözde mekanlar arasında yer alıyor.  Metro, tramvay ve metrobüs gibi kolay ulaşım yer alanlarında konumlanan tesisler İstanbul'un en büyük şehir parkı içerisinde yer alıyor.

Çırpıcı sosyal tesisleri

Boğaza yakınlığı ve şehrin yoğun temposundan uzaklığı ile ilgi odağı olan Beykoz Koru Tesisleri, ziyaretçilerinin huzurlu zaman geçirmesini sağlıyor. Asırlık ağaçları ve yeşil dokuşuyla ziyaretçileri büyülen tesisler 2006 yılından bu yana restorant olarak hizmet veriyor. 1000 kişi çalışanı ile hizmet veren tesislerde sünnet, düğün, kına gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. 

beykoz sosyal tesisleri

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Özhaseki: "190 bin civarında konutun ihalesini yaptık"
  • 24.08.2023 15:47

Bakan Özhaseki: "190 bin civarında konutun ihalesini yaptık"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman Kentsel ...

İBB şubat sonunda hizmete girecek ilk taksi prototipini tanıttı
  • 12.01.2023 16:15

İBB şubat sonunda hizmete girecek ilk taksi prototipini tanıttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) İstanbul trafiğine çözüm bulmak amacıyla ...

İBB, Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 12 yapıyı yıktı
  • 27.12.2022 17:02

İBB, Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 12 yapıyı yıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, kentsel dönüşüm projesi ka ...

İBB'nin ulaşım ücretlerine yüzde 24,79 zam teklifi reddedildi
  • 27.10.2022 09:34

İBB'nin ulaşım ücretlerine yüzde 24,79 zam teklifi reddedildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplant ...