maritbet girişmaritbet
Güneypark Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor

Güneypark Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor

Ankara Çankaya’da gerçekleştirilmesi planlanan Güneypark Kentsel Dönüşüm projesinde 1 milyon 232 bin 322 metrekare arazi üzerine bir kent kurulacak


 


Ankara Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm anlamında dev bir ihaleye imza atmak için hazırlık yapıyor. Çankaya'da gerçekleştirilmesi planlanan Güneypark Kentsel Dönüşüm projesinde 1 milyon 232 bin 322 metrekare arazi üzerine bir kent kurulacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm alanına kat karşılığı olarak düzenleyeceği ihalenin tahmin bedeli 747 milyon 49 bin 794 TL olarak açıklandı. Bu rakamın 711 milyon 49 bin 794 TL'si konut, ticaret, park, rekreasyon ve yol yapımına harcanacak. Geriye kalan 36 milyon TL ise altyapıya ayrıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ihaleye girmek isteyenlerden 22 milyon 411 bin 494 TL'lik geçici teminat mektubu istiyor.

Çankaya'da yapılacak olan Kentsel Dönüşüm projesinin ihalesi  kapalı teklif ile gerçekleşecek. Kat karşılığı olarak yapılması da şartname de bulunan ihalenin gerçekleşme tarihi ise 22 Temmuz 2010 olarak bildirildi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz