maritbet girişmaritbet
Emlak Konut’tan taksitle satılık arsalar

Emlak Konut’tan taksitle satılık arsalar

Emlak Konut GYO, çeşitli illerde bulunan 12 arsasını satışa çıkardı

 

 

Emlak Konut GYO, çeşitli illerde bulunan 12 arsasını satışa çıkardı.  Satışa çıkarılan arsalar arasında kültür, ticaret, konut, özel sağlık tesisi, özel okul ve özel kreş alanı imarlılar bulunuyor. Emlak GYO'nun satışa çıkardığı en pahalı arsa İstanbul Ümraniye'de 44 milyon TL tahmini bedele sahip ticaret imarlı arsa olurken en ucuz arsa 600 bin TL'lik Koceli Körfez'deki 3 bin 82 metrekare büyüklüğündeki özel kreş arsası oldu.

Arsalar, 5 Ağustos 2010 tarihinde açık artırma ile satılacak. Satışlarda İstanbul Ataşehir ve Ümraniye'de bulunan arsalarda yüzde 5 indirim yapılırken Kırklareli'ndeki 3 bin 685 metrekarelik arsanın peşin satışında yüzde 10 indirim yapılıyor. İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Tekirdağ Çorlu ve Kırklareli'de bulunan arsalar için yüzde 30 peşinatla 24 aya kadar taksit yapılırken peşinat yüzde 40 olduğunda vade 36 aya kadar uzuyor.

İstanbul Küçükçekmece Başakşehir, İzmir Konak, Kocaeli Körfez'de bulunan taşınmazlar için ise daha uygun ödeme seçenekleri bulunuyor. Yüzde 25 peşin ödeyen girişimciler 36 aya kadar vade imkanı varken peşinat yüzde 35'e çıktığında vade 60 aya kadar uzuyor. Ödemelerde borç bakiyesine TÜİK fiyat endeksi farkı uygulanacak.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz