maritbet girişmaritbet
Çeşitli kuruluşlardan gayrimenkul satışı

Çeşitli kuruluşlardan gayrimenkul satışı

Yalova, İzmir, İstanbul, Denizli ve Akşehir’in aralarında bulunduğu illerde, bazı kuruluşlar çeşitli hizmet, alım ve gayrimenkul satışı için ihale açtı

 

 

Yalova, İzmir, İstanbul, Denizli ve Akşehir'in aralarında bulunduğu illerde, bazı kuruluşlar çeşitli hizmet, alım ve gayrimenkul satışı için ihale açtı.
Yalova Belediye Başkanlığı, belediye sınırları içerisinde gelişigüzel kurulmuş baz istasyonlarının dağınıklığını ortadan kaldırmak ve baz istasyonu kurmak için yerlere ihtiyacı olan GSM firmalarının ihtiyacını karşılamak amacıyla belirlenecek 50 adet anten yerini, bir bütün olarak 6 yıllığına kiraya verecek.
 
İşin 6 yıllık muhammen bedeli 2 milyon 100 bin lira, geçici teminatı ise 63 bin lira olarak belirlendi.
İhale, 15 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00'te kapalı teklif (arttırma) usulü ile belediyede yapılacak.
Katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek belediyeden temin edebilecekler.
 
DENİZLİ'DE STERİLİZASYON TESİSİ İNŞA EDİLEREK 10 YIL SÜREYLE KİRAYA VERİLECEK
Denizli Belediye Başkanlığı, belediye sınırları dahilinde ve çevresinde belediye tarafından uygun bulunan çevredeki sağlık kurum ve kuruluşlarından kaynaklanan tıbbi atıkların toplanması, taşınması ve sterilizasyon tesisi inşa edilerek bertaraf edilmesi ve 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işlerini yaptıracak.
Kapalı teklif artırma usulü ile yapılacak olan ihalede işin muhammen bedeli 1 milyon 780 bin lira, geçici teminatı ise 53 bin 400 lira olacak.
 
Tıbbi atıkların toplanıp, taşınması ve bertaraf edilmesi neticesinde elde edilecek cirodan aylık olarak belediyeye en az yüzde 10 pay verilecek.
Verilecek tekliflerde en yüksek pay oranını verecek katılımcıya ihale yapılmış olacak. Ayrıca işletmeci tarafından idareye aylık bin lira kira bedeli ödenecek.
İhale 21 Eylül 2010 Salı günü saat 15.00'de Denizli Belediyesinde gerçekleştirilecek.
 
ELAZIĞ
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü 60 bin litre kırsal motorini açık ihale usulü ile satın alacak.
İhale, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğünde 24 Eylül 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
İstekliler şartnameyi bedel ödeyerek müdürlükten temin edebilecekler.
 
İZMİR
Ege Ordusu Komutanlığı, bakımı yapılacak araçlarda kullanılmak üzere araç yedek parçası satın alacak.
"Açık ihale usulü" ile 28 Eylül 2010 tarihinde saat 10.30'da komutanlıkta yapılacak olan ihaleye ait şartname aynı yerden temin edilebilecek.
 
DİĞER İHALELER
Yurdun çeşitli yerlerinde yapılacak olan diğer ihalelerden bazıları da şöyle:
"Milli Saraylar Daire Başkanlığı, 18 adet TBMM konukevi ip tabanlı kamera sistemi alacak. (27 Eylül 2010 saat 15.00),
Trabzon Sürmene Devlet Hastanesi Baştabipliği özel güvenlik hizmetlerini satın alacak. (27 Eylül 2010 saat 14.00),
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Dünya Kadınlar Günü kutlamaları organizasyonu işlerini yaptıracak. (18 Ekim 2010 saat 10.00),
Sağlık Bakanlığı İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, radyoloji hizmetlerini satın alacak. (6 Ekim 2010 saat 10.00),
BOTAŞ Doğal Gaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü, ziraat hizmetleri, çevre koruma ve yangına karşı yabancı otla mücadele işçiliği hizmetlerini satın alacak. (5 Ekim 2010 saat 14.00)"

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz