maritbet girişmaritbet
Çeşitli kamu ihaleleri

Çeşitli kamu ihaleleri

Kamu ihale bülteninde yer alan çeşitli ihaleler şöyle:

 

Niğde Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile Niğde Çamardı İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okuluna ek 12 derslik yaptırılacak.
İhale, Milli Eğitim Müdürlüğünde 15 Nisan 2010 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.
 
SULAMA TESİSİ YAPTIRILACAK
Malatya İl Özel İdaresi tarafından "açık ihale usulü" ile Merkez Erenli-Düzyol kapalı sistem sulama tesisi yaptırılacak.
İhale, Malatya İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde 22 Nisan 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
 
STOK SAHASI YAPTIRILACAK
EÜAŞ Afşin Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile konveyör bantları için beton stok sahası yaptırılacak.
İhale, EÜAŞ Afşin Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürlüğünde 21 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
ONARIM İŞİ YAPTIRILACAK
SGK Başkanlığı İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile İskenderun Sosyal Güvenlik Merkezi deprem güçlendirme ve genel onarım işi ihale edilecek.
İhale, SGK Başkanlığı İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığında 29 Nisan 2010 tarihinde saat 10.30'da yapılacak.
 
TESİS YAPTIRILACAK
Malatya İl Özel İdaresi tarafından "açık ihale usulü" ile Merkez Suluköy sulama tesisi işi ihale edilecek.
İhale, Malatya İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde 22 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
YOL İNŞAATI YAPTIRILACAK
Karayolları 5.Bölge Müdürlüğü (Mersin) tarafından "açık ihale usulü" ile Topboğazı-Antakya Yolu Sabancı Kız Yurdu-Antakya Çevreyolu kavşağı arasının çeşitli kesimlerinde yol inşaatları yaptırılacak. İhale, Karayolları 5.Bölge Müdürlüğünde 26 Nisan 2010 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.
 
ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATI
Elazığ Gezin Belediyesi tarafından "açık ihale usulü" ile 20 prefabrik nüve konut ve 1 adet çok amaçlı salon inşaatı yaptırılacak. İhale, Gezin Belediye Başkanlığında 14 Nisan 2010 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.
 
DERSLİK İNŞAATI YAPTIRILACAK
Adnan Menderes Üniversitesi tarafından "açık ihale usulü" ile derslik ve idari birim inşaatı yaptırılacak. İhale, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünde 8 Nisan 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
 
EĞİTİM TESİSLERİNİN BAKIMI YAPTIRILACAK
DHMİ Adnan Menderes Havalimanı Başmüdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile Karaburun Eğitim Tesislerinin bakım ve onarımı işi yaptırılacak.
İhale, DHMİ Adnan Menderes Havalimanı Başmüdürlüğünde 19 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
ELEKTRİK ŞEBEKE TESİSİ YAPTIRILACAK
Uludağ EDAŞ Yalova İl Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile Yalova 3. kısım elektrik şebeke tesisi tevsi işi ihale edilecek.
İhale, Uludağ EDAŞ Yalova İl Müdürlüğünde 21 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
YOL İNŞAATI YAPTIRILACAK
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi geometrik yol inşaatı işi ihale edilecek. İhale, 22 Nisan 2010 tarihinde saat 9.00'da belediyede yapılacak.        
 
TESİS YAPTIRILACAK
Malatya İl Özel İdaresi tarafından "açık ihale usulü" ile Pütürge Pazarcık kapalı sistem sulama tesisi işi ihale edilecek. İhale, Malatya İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde 21 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz