maritbet girişmaritbet
Bakırköy’deki hangar binası kiracı arıyor!

Bakırköy’deki hangar binası kiracı arıyor!

TCDD, İstanbul Bakırköy’deki Yeşilköy İstasyon sahasında bulunan hangar binasını kiraya veriyor.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait İstanbul Bakırköy'de Yeşilköy İstasyon sahasında bulunan alandaki hangar binası “lokanta, kafeterya, restoran” olarak kullanılmak üzere kiralanacak. 474 metrekare kapalı alan, 307 metrekare açık alan olmak üzere toplam 781 metrekare tarihi tescilli hangar binası aylık 10 bin lira bedel üzerinden kapalı zarf ile teklif alma yöntemi ile kiraya verilecek. İnşaat ve işletme süresi 10 yıl olarak belirtilen taşınmazın geçici teminat bedeli ise 30 bin lira olacak. 

Yeşilköy İstasyon sahası

TCDD'nin Yeşilköy İstasyon sahasında kiraya vereceği hangar binasının yeri

İhale 5 Kasım 2015 Perşembe günü saat 14.00'te 1. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu'nca yapılacak. İhaleye yerli istekliler katılabilecek. 

İstanbul'un en merkezi noktalarından Bakırköy'de bulunan taşınmaz, Atatürk Havalimanı'na, Florya Sahili'ne, İBB Florya Sosyal Tesisleri'ne, Sinan Erdem Spor Salonu'na, üniversitelere ve eğlence yerleri gibi merkezi alanlara çok yakın bir lokasyonda yer alıyor. 

Daha önce de kiraya çıkarılmıştı!

TCDD'nin kiraya vereceği Yeşilköy İstasyon sahasındaki hangar binası geçtiğimiz aylarda da kiraya çıkarılmıştı. Henüz kiracı bulamayan taşınmaz yeniden ihaleye çıkarıldı. 

Ayrıntılar için tıklayın!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakırköy’deki hangar binası kiracı arıyor!
  • 23.10.2015 11:18

Bakırköy’deki hangar binası kiracı arıyor!

TCDD, İstanbul Bakırköy’deki Yeşilköy İstasyon sahasında bulunan hangar binasını ...