maritbet girişmaritbet
Bahçekent CaddeFlora, ticaretin anahtarı olacak

Bahçekent CaddeFlora, ticaretin anahtarı olacak

Emlak Konut GYO eliyle tasarlanan Bahçekent’te yer alan 260 ticari üniteden oluşan Cadde Flora’nın ihalesi 26 Nisan’da gerçekleşecek.

Üç projede yaklaşık 4 bin konut ve 628 ticari ünitenin yer aldığı Bahçekent, ticari ünitelerin ihalesi ile yaşamın başlamasında önemli bir yere sahip oluyor. Emlak Konut GYO tarafından 195 bin liradan başlayan fiyatlarla vitrine 260 ticari ünite çıkıyor.  

170 dönümlük dev şehir parkının çevresinde yükselen Bahçekent Emlak Konutları, Bahçekent Flora ve Avrupark projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kısa süre sonra teslimlerin başlayacağı projeler, bölgenin planlı alt yapısı, düzenli yolları ve kurgusu ile modern bir kent banliyösü olacak. Özel sektörün girişimleri ile daha da canlanması beklenen Bahçekent, sağlık kentine, şehir hastanelerine, Kanal İstanbul'a, 3. Havalimanı'na ve 3. Köprü Yolları'na yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Açık Çarşı bölgenin çekim merkezi olacak

Peyzajı, modern mağazaları, meydanı ve açık havada alışveriş imkanıyla insanların buluşma noktası olacak özelliklere sahip olan Açık Çarşı, 74 bin metrekarelik kullanım alanına sahip. Bahçekent'in her türlü sosyal ihtiyacının karşılandığı bir merkez olacak. 

Cadde Flora ticari üniteleri için ön başvuruların yapılacağı adres

www.caddeflora.com 

444 58 13

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bahçekent CaddeFlora, ticaretin anahtarı olacak
  • 23.04.2015 15:35

Bahçekent CaddeFlora, ticaretin anahtarı olacak

Emlak Konut GYO eliyle tasarlanan Bahçekent’te yer alan 260 ticari üniteden oluş ...