maritbet girişmaritbet
Ankara’da 37 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ankara’da 37 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Altındağ’da bulunan vakıf taşınmazları üzerine 2 adet bina yapılmak üzere kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara Altındağ'da Anafartalar Mahallesi'ndeki vakıf arsası, 2 Adet bina yapılarak kullanılmak-işletilmek üzere belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle ihaleye çıkıyor. Uzun süreli olarak yapım karşılığı kiralama ihalesine çıkarılan söz konusu gayrimenkul toplam bin 601 metrekare yüzölçümüne sahip bulunuyor. 

Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait olan gayrimenkul, 2 yıl proje ve inşaat, 35 yıl ise kullanma-işletme olmak üzere toplam 37 yıl yapım karşılığı kiralama ihalesi ile kiraya verilecek.  

İhalesi 1 Ekim'de düzenlenecek

Asgari aylık kira bedelinin 1. ve 2. yıl aylık 1.300 lira, 3. yıl aylık 9 bin 500 lira olacağı vakıf taşınmazı için 4. yıldan itibaren sözleşme süresi sonuna kadar her yıl yıllık ÜFE oranında arttırılarak belirlenecek. Geçici teminat bedeli 273 bin 189 lira 60 kuruş olan söz konusu arsa ihalesi 1 Ekim 2015 günü saat 14.30'da Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ulus - Altındağ/Ankara adresinde gerçekleştirilecek. İşin süresi ve kira ödemeleri yer teslim tarihi itibariyle başlayacak.

Ayrıntılar için tıklayın!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara’da 37 yıllığına kiralık gayrimenkul!
  • 15.09.2015 10:07

Ankara’da 37 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Altındağ’da bulunan vakıf taşınmazları ü ...