maritbet girişmaritbet
Ankara, İstanbul ve Antep’te gayrimenkul satışları

Ankara, İstanbul ve Antep’te gayrimenkul satışları

Ankara-Altındağ, Gaziantep-Şahinbey ve İstanbul Defterdarlığı çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı


Buna göre Altındağ Belediye Başkanlığı, Aktaş Mahallesinde bulunan 2 bin 591 metre kare akaryakıt istasyonu olarak ayrılan taşınmazı, kapalı teklif usulü ile satacak.
Muhammen bedeli 4 milyon 147 bin 120 lira olarak belirlenen taşınmazın satışında katılımcılardan 124 bin 413 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.
İhale, 5 Mayıs 2010 tarihinde saat 16.00'da kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek.
Satışta ihale bedeli ve ihale bedeli üzerinden hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecek.
Katılımcılar şartname ve taşınmazlara ait inşaat durumunu, Altındağ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden görebilecek.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ
         Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı, Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan 3 adet taşınmazını kapalı teklif artırma usulü ile satışa çıkardı.
         Muhammen bedelleri 1 milyon 602 bin 866 lira ile 1 milyon 815 bin 888 lira arasında değişen taşınmazların satışında katılımcılardan 48 bin 86 lira ile 54 bin 476 lira arasında değişen oranlarda geçici teminat alınacak.
         Kapalı teklif usulü artırma suretiyle 5 Mayıs 2010 tarihinde belediyede yapılacak olan ihaleye ait şartname Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden satın alınabilecek.
 
İSTANBUL DEFTERDARLIĞI
         Öte yandan İstanbul Defterdarlığı, Topkapı Emlak Müdürlüğü Bakırköy İlçesinin Şenlikköy Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazın satışı için ihaleye çıktı.
         565'er metre karelik taşınmazların muhammen bedelleri 1 milyon 700'er bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarları ise 340'ar bin lira olarak belirlendi.
         Satış, 10 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'te açık teklif usulü ile Topkapı Emlak Müdürlüğünde yapılacak.
         İhaleye ait şartname internet adresi (www.ist-def.gov.tr) ve müdürlükten görülebilecek.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz