maritbet girişmaritbet
Ankara Belediyesi’nden gayrimenkul satışı

Ankara Belediyesi’nden gayrimenkul satışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, toplam 6 adet arsayı satmak üzere ihale açtı



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle ilçesi Aşağıyurtçu Mahallesinde toplam 6 adet arsayı satmak üzere ihale açtı. Mülkiyeti belediyeye ait toplam 250 bin 160 metrekare taşınmazların toplam muhammen bedeli 42 milyon 4 bin 455 lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 1 milyon 260 bin 133 lira olarak belirlendi.

İhale, kapalı zarf usulü ile toptan mülkiyet satışı olarak 22 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te belediyede yapılacak.
Katılımcılar şartnameyi belediyede bulunan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğünden satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü saat 12.00'ye kadar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına verilecek.

Kocaeli Belediyesi han satıyor
Bu arada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit'in Ömerağa ilçesinde 506,43 metrekare kargir belediye iş hanını satışa çıkardı. Muhammen bedeli 11 milyon lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 330 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 5 Mayıs 2010 tarihinde saat 15.00'te kapalı teklif usulü ile belediyede gerçekleştirilecek. Söz konusu ihaleye ait şartname, belediyede yer alan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığından temin edilebilecek.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz