maritbet girişmaritbet
Adalet Bakanlığı’nın inşaat ihaleleri

Adalet Bakanlığı’nın inşaat ihaleleri

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı, Amasra Adalet Sarayı ile Bandırma, Düzce ve Karabük Ceza İnfaz Kurumu inşaat işlerini yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile Adalet Bakanlığında gerçekleştirilecek

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı, Amasra Adalet Sarayı ile Bandırma, Düzce ve Karabük Ceza İnfaz Kurumu inşaat işlerini yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile Adalet Bakanlığında gerçekleştirilecek.
Amasra Adalet Sarayı inşaatının ihalesi, 12 Nisan 2010 tarihinde saat 10.00'da Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığında yapılacak.
Yer tesliminden itibaren 400 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

BANDIRMA CEZA İNFAZ KURUM İNŞAATI
Bandırma Ceza İnfaz Kurumu yapım işi ihalesi ise 28 Nisan 2010 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 900 gün olarak belirlendi.
 
DÜZCE CEZA İNFAZ KURUMU
Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı Düzce'ye de ceza infaz kurumu inşaatı yaptıracak. Yer tesliminden itibaren 600 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 26 Nisan 2010 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. İhale, yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak.
 
KARABÜK T TİPİ CEZA İNFAZ KURUMU
Öte yandan Karabük T Tipi Ceza İnfaz Kurumunun ihalesi, 27 Nisan 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 600 gün olarak belirlendi. 27 Nisan 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekli firmalar girebilecek.
 
İHALE KOŞULLARI
Amasra Adalet Sarayı ile Bandırma, Düzce ve Karabük Ceza İnfaz Kurumu inşaatı ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek idareden satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
  • Etiketler:

Yorum Yaz