maritbet girişmaritbet
4 dubleks konut kapalı teklif usulü ile satışta

4 dubleks konut kapalı teklif usulü ile satışta

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki 4 adet dubleks konutu satmak üzere ihale açtı.


Karşıyaka İlçesi, 2.bölge Şemikler Mahallesi, Mavişehir Semti, 2 bin 41. sokak, Emlakbank İzmir Evlerindeki 69, 71, 73 ve 75 numaralı toplam 4 adet müstakil dubleks konut, kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale dokümanında belirtilen kayıt ve şartlarda birer aylık ara ödemelerle 4 eşit taksitte satılacak.
 
RTÜK'ün mülkiyetindeki taşınmazların muhammen bedelleri 675'er bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 20'şer bin 250 lira olarak belirlendi.
İhale, 1 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te Ankara'da bulunan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu merkez hizmet binasında gerçekleştirilecek.
 
Söz konusu taşınmazların satışına katılmak isteyenler şartnameyi, Ankara'da Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ile İzmir'de Radyo ve Televizyon Üst Kurulu İzmir Bölge Müdürlüğünden bedelsiz olarak görebilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar Taşınmaz Mal Satış İhale Komisyon Başkanlığına verilecek.
 
İhaleye katılmak isteyenler konutların tamamı için teklif verebilecek.
Birden fazla konut için teklif verecek istekliler, her bir konut için ayrı ayrı teklif mektubu düzenleyecekler ve istenilen geçici teminatı verecekler.
Bu arada ihale üzerinde bırakılan isteklilerden, sözleşme imza tarihinden önce ihale bedelinin yüzde 6'sı oranında süresiz kesin teminat alınacak.
İzmir'in Karşıyaka İlçesi, 2.Bölge Şemikler Mahallesi, Mavişehir Semti, 2 bin 41. Sokak, Emlakbank İzmir Evlerindeki 69, 71, 73 ve 75 numarada yer alan dubleks konutların büyüklüğü brüt 231,48 metre kare olup, 4 oda 1 salondan oluşmakta.
 
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Bu arada Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri İlçesinin çeşitli mahallelerinde bulunan toplam 83 adet arsayı kapalı teklif usulü ile satmak üzere ihale açtı.
İhaleler, 2-3 ve 4 Haziran 2010 tarihlerinde saat 10.00'dan itibaren Silivri Belediye Başkanlığında yapılacak.
İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, her gün mesai saatleri içerisinde Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edebilecekler.
Söz konusu taşınmazların bulundukları mahalleler şunlar:
''Selimpaşa, Ortaköy, Gümüşyaka, Değirmenköy, Eski Çanta Mimarsinan, Eski Çanta K. Alipaşa, P.M. Paşa, Cumhuriyet ve Yolçatı''
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz