maritbet girişmaritbet
Beykoz Konakları'nda komşular birbirine girdi

Beykoz Konakları'nda komşular birbirine girdi

Sosyete, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin yaşadığı, İstanbul'un en lüks sitelerinden Beykoz Konakları'nda komşular birbirine girdi.

Milyon dolarlık villalarda lüks yaşam süren komşuların tadını kaçıran Covid-19 oldu. Ünlülerin kalesi olarak bilinen Beykoz Konakları'nda bir grup site sakini, kısıtlamalar yüzünden dışarıda sosyalleşemeyince, sitenin sosyal tesislerini buluşma yeri haline getirmiş. Rahatsızlık veren durum sonrası yönetim bir dizi kural getirmiş...

Sosyete, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin yaşadığı, İstanbul'un en lüks sitelerinden Beykoz Konakları'nda komşular birbirine girdi. Milyon dolarlık villalarda lüks yaşam süren komşuların tadını kaçıran Covid-19 oldu.

Bir grup site sakini, kısıtlamalar yüzünden dışarıda sosyalleşemeyince, sitenin sosyal tesislerini buluşma yeri haline getirmiş. Komşuları veya misafirleriyle sosyal tesiste hiçbir kurala uymadan geç saatlere kadar oturan bu site sakinlerinden, komşular rahatsız olmuş. Bu duyarsızlıklarıyla virüsü siteye yaymalarından korkan komşular defalarca uyarıda bulunmuş ama bir şey değişmemiş. Sonunda 80 kişi imza toplayıp site yönetimine başvurmuş.

Karşı taraf "Her yer kapalı, ancak burada sosyalleşebiliyoruz, ayrıca bu bizim hakkımız" dese de yönetim bir dizi yasak getirmiş. Artık sosyal tesis 18.00'de kapatılıyormuş, spor salonunun kapısına tamamen kilit vurulmuş ve site sakinlerinin sosyal tesise misafir getirmesi de yasaklanmış. Komşuların arasını açan bu olay sitede huzur bırakmamış.

Öte yandan daha önce de Beykoz Konakları'na komşu olan Acarkent'te oturan Demet Akalın, yan site Beykoz Konakları'nda her gün partiler yapıldığını iddia ederek İçişleri Bakanlığı'na seslenmişti.

BU DURUM ÇOK FENA!

Bu konudaki rahatsızlığını dile getiren şarkıcı Akalın, "Yine Beykoz Konakları'nda bitmeyen hunharca müzik sesi! Siz kulüpleri kapadınız ama bunlar evi kulüp yapıp işletiyorlar. Bir şeyler yapın ama gerçekten fena!" demişti.

Sabah/Bülent Cankurt

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Burak Elmas, tehditler yüzünden Beykoz Konakları'ndaki evini sattı!
  • 25.02.2022 09:43

Burak Elmas, tehditler yüzünden Beykoz Konakları'ndaki evini sattı!

Galatasaray'a 38. başkan olan Burak Elmas, işi ailesine tehdide kadar götüren fa ...

Acarblu Residence foto galerisi yayında!
  • 29.12.2014 11:18

Acarblu Residence foto galerisi yayında!

360 derece kesintisiz Boğaz ve Karadeniz manzarasıyla nefes kesen Acarblu Reside ...

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama!
  • 03.06.2021 10:17

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama!

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye-Almanya uç ...