maritbet girişmaritbet
Modern ve şık sunumlarda LAV Aras serisi!

Modern ve şık sunumlarda LAV Aras serisi!

Şık ve yenilikçi sunumların ilham veren markası LAV, Aras Mini Bardak ve Aras Meşrubat Bardağı ile sudan kahveye farklı tasarımlar sunuyor.

Şık ve yenilikçi sunumların ilham veren markası LAV, Aras Mini Bardak ve Aras Meşrubat Bardağı ile sudan kahveye, meyve suyundan sodaya birçok içeceğin ve tatlıların sunumuna keyifli bir dokunuş yapıyor.

Dinamik ve modern bir tasarıma sahip Aras Mini Bardak ve Aras Meşrubat Bardağı'na LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Hayattaki hiçbir anı kaçırmak istemeyenlerin markası LAV, Aras Mini Bardak ve Aras Meşrubat Bardağı ile sofralara modern ve şık bir dokunuş yapıyor. Aras Mini Bardak ve Aras Meşrubat Bardağı, ideal hacmi ve yalın formu sayesinde sadece içecek için değil tatlı, soğuk ve sıcak aperatif sunumlarında da kullanılıyor.

Aras Mini Bardak, Türk kahvesi yanında su bardağı olarak kullanılabileceği gibi espresso gibi kahve çeşitlerinin ve mini tatlıların sunumlarına da çok yakışıyor. Uygun boyutları sayesinde espresso tutkunlarının favorisi olmaya aday Aras Mini Bardak, keyifli anlara eşlik ediyor. Aras Meşrubat Bardağı ise sıcak-soğuk tüm içecekler için kullanılabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Modern ve şık sunumlarda LAV Aras serisi!
  • 16.11.2020 09:07

Modern ve şık sunumlarda LAV Aras serisi!

Şık ve yenilikçi sunumların ilham veren markası LAV, Aras Mini Bardak ve Aras Me ...