maritbet girişmaritbet
Bosch, Hırdavat Fuarı’na platinum sponsor olarak destek veriyor

Bosch, Hırdavat Fuarı’na platinum sponsor olarak destek veriyor

İstanbul Hırdavat Fuarı’na katılan Bosch Elektrikli El Aletleri 5 kategoride 5 bin yenilikçi ürünlerini tanıttı.

Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, “Platinum sponsoru olarak destek verdiğimiz İstanbul Hırdavat Fuarı'nda bu yıl geniş bir ürün gamıyla yer alıyoruz. Biz, her yıl pazara 100'ün üzerinde yenilikçi ürün sunuyoruz. Bu ürün ve sistem çözümlerimiz de bu yıl fuarda görücüye çıktı. Bunların bazıları mevcut modellerimizin gerek performans gerek kullanıcı güvenliği ve ergonomisi konularında geliştirilmiş versiyonları olurken, bazıları ise faaliyet gösterdiğimiz pazarda ilk olan, kullanıcılarımızın hayatlarını ciddi oranda kolaylaştıran ürünlerden oluşuyor. Ayrıca yüksek fiyat-performans oranına sahip ekonomik ürün ve aksesuarlarımızı, pazarda rakipsiz olan hizmetlerimizi ziyaretçilerimize tanıtıyoruz” şeklinde konuştu. 
İstanbul Hırdavat Fuarı'nda Bosch Elektrikli El Aletlerini standını ziyaret edenler, kablosuz şarj sistemlerinden elektrikli el aletlerini mobil cihazlarına bağlayabilecekleri bağlanabilirlik (connectivity) çözümlerine kadar geniş ve yenilikçi bir ürün gamıyla tanışma fırsatı buluyor. 

İstanbul Hırdavat Fuarı'nın büyük önem verdikleri etkinliklerden biri olduğunu söyleyen Metin Bayrak, “Burası, Bosch Elektrikli El Aletleri olarak inandığımız ve tüm gücümüzle desteklediğimiz bir etkinlik. Tüm ürün gruplarımızla katıldığımız fuar, umarız ki hem katılımcı markalar hem de sektör paydaşları için kendilerini geliştirebilecekleri ve verimli iş bağlantıları kurabilecekleri bir platform olur. Sektörümüzün bu tarz etkinlik ve buluşmalara, her zaman ihtiyacı olduğu görüşündeyiz” dedi.

Bosch'ta artık Türk Lirası fiyatlar geçerli

Bosch Elektrikli El Aletleri olarak benimsedikleri ‘kullanıcıya sıfır mesafe' stratejisi hakkında da bilgi veren Metin Bayrak, şunları söyledi: “Öncelikle ‘Türk Lirası Tavsiye Edilen Fiyat Sistemi'ne geçiş yaptık. Geçmişte avro bazında fiyat listelerimiz bulunuyordu ve değişken kurların olduğu bir ortamda bu durum, fiyat anlamında kafa karışıklığına neden olabiliyordu. Geçtiğimiz yeni sistem sayesinde bu karışıklık sona erdi.  
Ayrıca bu yıl, müşteri kitlemize uyacak, kompakt, profesyonel seri bir ürün gamıyla yapı market kanalında satışa başlayacağız. Artık kullanıcılarımız Bauhaus, Koçtaş, Tekzen gibi stratejik partnerlerimizden mavi renkli profesyonel el aletlerimizi satın alabilecekler. Bu iki değişiklik dışında, yıllardan beri Bosch standardı olmuş, 100'den fazla yeni ürün ve servis hizmetimizi de pazara sunacağız.”
Metin Bayrak, hırdavat / nalburiye sektöründe, genel ekonomik büyümeye paralel bir büyüme öngördüklerini sözlerine ekledi. 

5 ayrı kategoride 5 bin çeşit ürün

Dünyanın önde gelen hizmet ve servis tedarikçilerinden olan Bosch Grubu, Elektrikli El Aletleri iş kolunda dünya lideri konumunda bulunuyor. Bosch Elektrikli El Aletleri, taşınabilir elektrikli el aletleri, tezgâh üstü elektrikli el aletleri, aksesuarlar, bahçe aletleri ve ölçme aletleri olmak üzere beş ayrı kategoride, hem profesyonel hem de hobi amaçlı hafif hizmet kullanıcılara yönelik ürünler sunuyor. Şirketin ürün gamında yaklaşık 5 bin çeşit ürün yer alıyor. Bosch Elektrikli El Aletleri ayrıca bünyesindeki Sia ve Dremel markalarını da pazara sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch Termoteknoloji'den düşük faturalı, yüksek konforlu ısınma!
  • 08.03.2022 09:10

Bosch Termoteknoloji'den düşük faturalı, yüksek konforlu ısınma!

Bosch Termoteknoloji, tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiğ ...

Bosch, 2021’in en iyi global tedarikçisi seçildi
  • 11.08.2021 11:33

Bosch, 2021’in en iyi global tedarikçisi seçildi

Almanya'nın küresel teknoloji ve servis tedarikçisi Bosch tarafından üstün perfo ...

Bosch Home Connect ile kontrol sizde!
  • 22.01.2021 16:35

Bosch Home Connect ile kontrol sizde!

Yarını bugünden yaşatan Home Connect, evinizden ne kadar uzakta olursanız olun e ...

"Yatırımcılar için Türkiye kuvvetli bir temele sahip"
  • 09.12.2020 12:12

"Yatırımcılar için Türkiye kuvvetli bir temele sahip"

Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı: Yatırımcı sıfırdan bir fırsat arıyorsa Türki ...

Bosch Beyaz Günler kampanyası başladı!
  • 28.11.2020 10:38

Bosch Beyaz Günler kampanyası başladı!

Yılın en indirimli günleri Bosch Beyaz Günler başladı. Bu kapsamda 30 Kasım'a ka ...

Bosch Termoteknik’ten günlük kombi üretiminde rekor!
  • 24.11.2020 11:15

Bosch Termoteknik’ten günlük kombi üretiminde rekor!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termot ...