maritbet girişmaritbet
A Plus projelerde Platin Elektrik imzası!

A Plus projelerde Platin Elektrik imzası!

Elektrik Mühendisliği konusunda faaliyet göstermek amacı ile 2008 yılında kurulan Platin Elektrik, A Plus projelerle öne çıkıyor.

Taahhüdünü üstlendiği işlerde proje tasarım aşamasından işletmeye alma ve periyodik bakım sürecine kadar her türlü hizmeti yerine getiren Platin Elektrik, sektörünün önde gelen firmaları arasında. 

Önemli şirketlerde görev alarak kazandıkları tecrübelerden yararlanarak Platin Elektrik'in temellerini atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Gerek ile projelerini ve yeni yatırımlarını konuştuk. 

Gültekin Bey, Platin Elektrik'in Kuruluş Öyküsünü anlatır mısınız? 

Şirketimiz 14 Şubat 2008 yılında kuruldu. Murat Bey ile çok uzun yıllar öncesinden gelen bir arkadaşlığımız var. Yurtdışında 7-8 sene kalmam sebebi ile uzun bir süre görüşemedik. Gap İnşaat da profesyonel olarak çalışırken Murat Bey'in kurduğu Halıcıoğlu Grup da aynı firmadan iş alınca yıllar sonra tesadüfen tekrar yurtdışında karşılaştık. Platin Elektrik'in ilk fikir tohumları orada atıldı. Türkiye'ye dönüşüm ile birlikte bu fikri hayata geçirmek için start verdik ve 14 Şubat'ta firmamızı kurduk. Artık her yıl sevgililer günü ile birlikte biz de Platin Elektrik'in doğum gününü kutluyoruz. 

Firmamızda 300'ü aşkın sayıda personel çalışmaktadır. Bu personellerin 38 adedi beyaz yakalıdır. Şantiye yöneticisi pozisyonunda çalışan 24 mühendis-tekniker kadromuz bulunmaktadır. Biz Platin Elektrik olarak kurulduğumuz günden bu yana her zaman sektörün kalıcı ve en iyi firmaları arasına girmeyi hedefledik. Bu hedef doğrultusunda yazılımlarımızdan kıyafetlerimize araçlarımıza kadar tüm alanlarda kurumsallaşma çalışmaları gerçekleştirdik. 

Murat Bey faaliyet alanlarınızdan bahseder misiniz? Devam eden ve biten projeleriniz nelerdir?

Platin Elektrik olarak elektrik taahhüdüyle ilgili olan her işi yapma kapasitesine sahibiz. Kuruluşumuzun ilk yıllarında banka şubeleri ve zincir mağazalar tarzı işler gerçekleştirdik. Zamanla işlerimizin hem metrekare olarak boyutu hem de bütçeleri büyüdü ve özelikle Fit Out konusunda İstanbul'un en iddialı firmalarından 
biri haline geldik. Birçok yabancı markanın Türkiye ofislerinin, genel müdürlüklerinin elektrik proje ve taahhütlerini biz yaptık. Bazı örnekler vermek gerekirse Google ve Yandex'in Türkiye ofislerini, Adidas, Avon Kozmetik ve Bank of China'nın Türkiye Genel Müdürlükleri'nin verebiliriz. Bu projelerin yanı sıra Türk firmalarımızdan Turkcell, Denizbank ve Netaş Genel Müdürlüğü gibi hep A plus işler yaptık. Konutta da yine 
sektörün yıldız firmalarıyla birlikte çalışıyoruz. Sinpaş'ın Aydos Country, Teknik Yapı'nın Evora Denizli, Dap Yapı'nın Adam Kule projelerini gerçekleştiriyoruz. Yine Yapı Merkezi ve Cihan İnşaat'la hali hazırda devam eden işlerimiz bulunmaktadır. Sn. Cumhurbaşkanımızın geçenlerde açılışını yapmış olduğu, Borsa İstanbul Kıymetli Metaller ve Kıymetli Taşlar Biııası'nın tüm elektrik taahhüt işi Platin Elektrik tarafından gerçekleştirilmiştir. 

Murat Bey şirketin hedefleri neler? 

Biz ilk kurulduğumuz günden beri Çıtamızı sürekli yüksek seviyede tuttuk. Hedefimize giden yolda ilk günkü heyecanımızdan ve hızımızdan vazgeçmedik. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini şiar edindik. Her ne kadar ülke olarak kritik bir dönemden geçsek de biz Türkiye'nin geleceğine güveniyoruz. Dolayısıyla Platin Elektrik olarak, Türkiye'ye katma değer katmaya, istihdam yaratmaya, kaliteli işler üretmeye daha da artan bir ivmeyle devam edeceğiz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

A Plus projelerde Platin Elektrik imzası!
  • 10.03.2017 13:34

A Plus projelerde Platin Elektrik imzası!

Elektrik Mühendisliği konusunda faaliyet göstermek amacı ile 2008 yılında kurula ...