maritbet girişmaritbet
Dev projelerde Terraco Boya ürünleri kullanıldı!

Dev projelerde Terraco Boya ürünleri kullanıldı!

İstanbul, Ankara ve Bursa'da inşa edilen dev projelerde Terraco Boya ürünlerine yer verildi.

İstanbul'da Göl Panorama ve Prestij Park, Ankara'da ise Park Mozaik ve Anka Konutları gibi birçok projede Terraco Boya ürünlerine yer verildi.

Çevreci ve yenilikçi ürünleri ile yapı malzemeleri sektöründe saygın bir yere sahip olan Terraco en son teknoloji ile üretilen ürünlerini inşaat sektörüne sunmaya devam ediyor. Trendleri belirlemekte öncü olan Terraco Boya dünyada olduğu gibi Türkiye'de de birçok yapıya imzasını atıyor.

Türkiye'nin çoğu bölgesinde birçok prestijli yapı iç ve dış cephede Terraco ile kimlik kazanıyor. Terraco'nun tercih edildiği bazı ünlü projeler ise şöyle:

İstanbul'un en tercih edilen lokasyonlarından Levent'te bulunan Levent Projesi, toplam 1218 dairenin yer aldığı Beylikdüzü'nde yapılan seçkin bir yaşam merkezi olan Aktowers, yine Bahçeşehir'in karşısında konumlanan ve 1431 konuttan ve birçok ticari merkezden oluşan Göl Panorama Evleri, Bahçeşehir'deki konumuyla İstanbul Prestij Park gibi büyük ve ünlü projeler Terraco ile çalışmayı tercih etti.

Ankara'da Mesa ve Tepe grubunun yaptığı Park Mozaik Sitesi, şehrin seçkin yapılarından Anka Konutları, Ankara'nın kalbi Çankaya'da konumlandırılan Ataşehir Sitesi, lüks görünümüyle dikkatleri çeken Dikmen Vadisi Konutları'da son görünümlerini Terraco ile kazanmış seçkin yapılardan bazıları.

Büyük bir sanayi kenti olan ve sürekli gelişmekte olan Bursa'da da inşası devam eden birçok prestijli yapı iç ve dış cephede Terraco'yu tercih etti. Bursa'da bulunan Platin Park Çelikdağ, Kumova plaza ve residence, Belen İnşaat'ın yaptığı Presence Evleri de bu projelerden…

Karadeniz Bölgesi'nin her alanda büyümekte olan şehri Trabzon'da Altuntepe Grubu'nun hazırladığı prestij projesi Kanuni Residence'da Terraco ile işbirliği yapan projeler arasında yer aldı.

Türkiye'nin doğusundan batısına birçok inşaat firmasının tercihi olan marka kaliteli ürünleri ve hizmet anlayışıyla dünyada ve Türkiye'de birçok yapıya kimlik kazandırmaya devam edecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dev projelerde Terraco Boya ürünleri kullanıldı!
  • 04.11.2016 17:17

Dev projelerde Terraco Boya ürünleri kullanıldı!

İstanbul, Ankara ve Bursa'da inşa edilen dev projelerde Terraco Boya ürünlerine ...