maritbet girişmaritbet
Zafer Çağlayan ve Hüseyin Avni Mutlu İMOB Fuarı’nda Doğtaş standını ziyaret etti!

Zafer Çağlayan ve Hüseyin Avni Mutlu İMOB Fuarı’nda Doğtaş standını ziyaret etti!

Türk mobilya sektöründe 40 yılı geride bırakan Doğtaş, 29 Ocak- 02 Şubat 2013 tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo İstanbul’da düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda Hall 2’de yer alan B-203 numaralı standında renk ve desenleriyle fark yaratan en yeni tasarımlarını sergiliyor

 

Türk mobilya sektöründe 40 yılı geride bırakan Doğtaş, 29 Ocak- 02 Şubat 2013 tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo İstanbul'da düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı'nda Hall 2'de yer alan B-203 numaralı standında renk ve desenleriyle fark yaratan en yeni tasarımlarını sergiliyor.

Türk mobilya sektörünün en beğenilen markası Doğtaş, kendine özgü renk, desen ve kumaşlarla zenginleştirdiği yeni tasarımlarını, İMOB Fuarı'nda görücüye çıkarıyor. Doğtaş, Hall 2'deki standında sergilediği koleksiyonlarıyla sadece mobilya üreten ve satan marka değil, aynı zamanda Doğtaş'a has renk ve desenlerle farklılaşan ve yaşam tarzı yaratan marka olduğunu da vurguluyor. Doğtaş, yeni ürünleri ve sıra dışı tasarımlarıyla diğer markalardan ayrılarak, konforun kalite ve estetikle birleştirildiği özgün seçenekler sunuyor.

Doğtaş, İMOB Fuarı'nda 40'ın üzerinde yeni ürünü sergiliyor!

Mobilya profesyonellerinin küresel ölçekteki buluşma noktası ve dünyanın en büyük mobilya fuarlarından biri olan İMOB Fuarı'nda yer alan Doğtaş, birçok farklı stil ve işlevselliği bir arada sunan salon takımları, oturma grupları, modern çizgiyle sentezlenen yemek ve yatak odaları, yepyeni tasarımlarıyla dikkat çeken yeni nesil odaları ve eşsiz özellikleri bulunan sağlıklı yataklarını ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Doğtaş bu yıl fuarda 40'ın üzerinde yeni ürününü de görücüye çıkarıyor. Doğtaş'ın 2013 yılında en iddialı ürünleri arasında Private Yatak Odası, Navita Yemek Odası, Always Yeni Nesil Odası ve multimedia TV Ünitesi Joy gibi fonksiyonel ürünleri dikkat çekiyor.

Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan,“Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz girişken ve yenilikçi büyüme tavrımızın meyvelerini topluyoruz. 2012 yılında attığımız büyük adımlarla gücümüze güç kattık. Hem yurt içi hem de yurtdışında açtığımız yeni Exclusive mağazalarımızla ailemizi genişlettik. 2012 yılına yüzde 40 büyüme hedefiyle başlamıştık. Hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Agresif büyüme stratejimizi devam ettirerek 2013 yılında da yine yüzde 40 büyüme hedefliyoruz. Bu yıl fuarda yer alan standımızda, trend olacağını düşündüğümüz bize özel renk ve desenlerden oluşan en yeni ürünlerimizi ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk. 2013'te yeni ürünlerimizle de oldukça iddialı olacağız.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zafer Çağlayan ve Hüseyin Avni Mutlu İMOB Fuarı’nda Doğtaş standını ziyaret etti!
  • 30.01.2013 14:06

Zafer Çağlayan ve Hüseyin Avni Mutlu İMOB Fuarı’nda Doğtaş standını ziyaret etti!

Türk mobilya sektöründe 40 yılı geride bırakan Doğtaş, 29 Ocak- 02 Şubat 2013 ta ...