maritbet girişmaritbet
Wilo’dan atık su uygulamalarına özel pompa çözümü!

Wilo’dan atık su uygulamalarına özel pompa çözümü!

Wilo Rexa UNI, B versiyonu ile akışkanla temas eden tüm paslanmaz çelik bileşenleri sayesinde agresif sularda çözüm sağlıyor

Atık sularda katkı ve lifli partiküllerin miktarının artması pompaların tıkanmasına, bu durum da işletim sistemlerinde arızalara ve yüksek servis maliyetlerine neden oluyor. Pompa sistemleri sektörünün öncüsü Wilo, atık su uygulamalarına özel geliştirdiği teknolojilerle bu alanda yaşanan sorunlara da çözüm sunuyor. Sabit ve taşınabilir ıslak kuruluma uygun atık su dalgıç motorlu pompa Wilo Rexa ÜNİ, tıkanmaları minimum düzeye indiren vorteks çarkı ile EN 12050-1'e göre foseptik içeren atık sular, kirli sular, pH değeri >4,5 olan akışkanlar ve yeni "B" malzeme modeli ile deniz suyu, kondens suyu, damıtılmış şu gibi aşındırıcı akiskanlarda kullanılabiliyor. Ürünün "B" malzeme modelinde akışkanla temas eden tüm parçalar paslanmaz çelikten oluşuyor. 

Büyükşehirlerde hızla artan nüfus atık suların da oranını artırıyor ve bu durum zaman zaman pompaların tıkanmasına neden olabiliyor. Enerji kaynaklarının akıllı ve verimli kullanıldığı bir dünya için ileri teknoloji çözümler sunan öncü pompa üreticisi Wilo, sürdürülebilirlik ilkesiyle geliştirdiği şu temini uygulamalarıyla bu noktada on plana çıkıyor. Doğa ve insan dostu çözümler, süreçler ve iş modelleri benimseyen Wilo'nun sabit ve taşınabilir ıslak kuruluma uygun atık su dalgıç motorlu pompası Wilo Rexa ÜNİ; EN 12050-1'e göre foseptik içeren atık sular, kirli sular, pH değeri >4,5 olan akışkanlar ve yeni "B" malzeme modeli ile deniz suyu, kondens suyu, damıtılmış şu gibi aşındırıcı akiskanlarda kullanılabiliyor.

Korozyona uğramayan hidrolik yapısı sayesinde yüksek güvenilirlik

10 m daldırma derinliğine ve 44 mm katı madde geçirgenliğine sahip olan Wilo Rexa ÜNİ'nin çark ve pompa gövdesi polipropilen malzeme, motor gövdesi ise paslanmaz çelik (AİSİ 304) (B versiyon: paslanmaz çelik (AİSİ 316)) malzemeden oluşuyor. Wilo Rexa ÜNİ, üniversal kullanımlar ve farklı akiskanlar için korozyona uğramayan hidrolik yapısı ve tıkanmaları minimum düzeye indiren vorteks çarkı sayesinde yüksek güvenilirlik sağlıyor. Düşük ağırlığı, tek fazlı motorda entegre edilmiş kondansatörü ve entegre sabitlemeli flansı sayesinde kolay kurulum firsatı sunuyor. Serbest akış hidroliği ve düz yüzeyleri ile en uygun verimlilik derecesi ve güvenli işletim olanağı tanıyor. Yalıtım haznesine ve pompa gövdesine doğrudan erişimi sayesinde hızlı bakım avantajı sağlıyor. İki kat salmastra ve büyük hacimli yalıtım haznesi ile bakım aralıklarının uzun olmasına imkan tanıyor. Paslanmaz çelik malzemeden motoru ile sürekli veya kesintili şekilde çalışma olanağı yaratıyor. 

 Motorları şu altında ve su altından çıkarılmış olarak sürekli işletimde kullanılabiliyor

Wilo Rexa ÜNİ'nin birbirinden işlevli motor yapısı kullanıcılara birçok açıdan kolaylık sağlıyor. Yüzey soğutmalı motoru ile atık işi, motor gövdesi üzerinden doğrudan çevredeki akışkana iletiliyor. Motorlar böylelikle şu altında sürekli işletimde (S1) ve şu dışında kısa süreli işletimde (S2) veya fasılalı işletimde (S3) kullanılabiliyor. mis kondansatörü ve entegre sabitlemeli flansı sayesinde kolay kurulum firsatı sunuyor. Serbest akış hidroliği ve düz yüzeyleri ile en uygun verimlilik derecesi ve güvenli işletim olanağı tanıyor. Yalıtım haznesine ve pompa gövdesine doğrudan erişimi sayesinde hızlı bakım avantajı sağlıyor. İki kat salmastra ve büyük hacimli yalıtım haznesi ile bakım aralıklarının uzun olmasına imkan tanıyor. Paslanmaz çelik malzemeden motoru ile sürekli veya kesintili şekilde çalışma olanağı yaratıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Wilo’dan atık su uygulamalarına özel pompa çözümü!
  • 05.05.2021 10:45

Wilo’dan atık su uygulamalarına özel pompa çözümü!

Wilo Rexa UNI, B versiyonu ile akışkanla temas eden tüm paslanmaz çelik bileşenl ...